Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»

Ιούλιος 22, 2022 4:09 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»

Η 13η Εκπομπή μας

ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ 18, 19 & 20/07/2022

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ σήμερα, την 13η εκπομπή μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου».

Σ’ αυτή, περιλαμβάνονται εκτενή αποσπάσματα με φωτογραφίες, σύντομες τοποθετήσεις από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρο Λασκαρίδη και από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, καθώς και πολλά τραγούδια που ερμηνεύτηκαν από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες κατά το Ρεμπέτικο Τριήμερο που διοργάνωσε ο Δήμος μας και είναι ενταγμένο στις πολυποίκιλες εκδηλώσεις του θεσμού πλέον, Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022.

Κατά την 1η βραδιά του Ρεμπέτικου Τριημέρου, την περασμένη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, πρώτος ανέβηκε επί σκηνής ο γνωστότατος ηθοποιός και τραγουδιστής, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος μας χάρισε μία αξέχαστη βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια, σε όψη και άρωμα μιας άλλης εποχής 

Τη 2η ημέρα, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, τη… σκυτάλη πήραν η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης, οι οποίοι μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς συνεργάτες τους Μιχάλη Σωτηράκη σε μπουζούκι και ούτι, Κώστα Μπιλίση στο πιάνο και Σπύρο Νίκα στο ακορντεόν, παρουσίασαν στο πολυπληθές κοινό, ένα πλούσιο αφιέρωμα υπό τον τίτλο «Τα ρεμπέτικα της καρδιάς μας»

Τέλος, την 3η και τελευταία ημέρα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, επί σκηνής ανέβηκαν τα μέλη του συγκροτήματος Gadjo Dilo, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με έντονο το «Ελληνικό» στοιχείο, αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazz standards, τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου και, φυσικά, το ρεμπέτικο.

Την εκπομπή παρουσιάζει η συνεργάτης της εφημερίδος μας και Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ», Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

Δείτε τη παρακάτω:

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ» Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ» Η 13η Εκπομπή μας ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ 18, 19 & 20/07/2022 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ σήμερα, την 13η εκπομπή «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ» Η 13η Εκπομπή μας ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ 18, 19 & 20/07/2022 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ σήμερα, την 13η εκπομπή Rating: 0
scroll to top