Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»

Ιούλιος 20, 2022 7:19 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»

Η 12η Εκπομπή μας!…

ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ μας αναγνώστες, αλλά πλέον και ακροατές, έπειτα από αρκετό καιρό, λόγω δυστυχώς τεχνικών και άλλων προβλημάτων, η  εκπομπή μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», επιστρέφει και πάλι στις οθόνες σας.

Σ’ αυτή τη 12η πλέον εκπομπή μας, σας παρουσιάζουμε εκτενή αποσπάσματα από τη συναυλία υπό τον τίτλο «Μικρασία μου – ψυχή μου», η οποία δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης μας.

Εκεί, ο Δήμος μας, με την επιχορήγηση και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, μερίμνησε για τη διεξαγωγή αυτής της συναυλίας – αφιέρωμα στην επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, με τους εκπληκτικούς καλλιτέχνες, Κώστα Μακεδόνα, Μαριάννα Παπαμακάριου και Σταύρο Βαϊνά, να ερμηνεύουν μαγευτικά 22 ολοκαίνουργια τραγούδια, σε μελωδίες και ενορχηστρώσεις του Θάνου Γεωργούλα και στίχους και κείμενα του Κώστα Τερζάκη.

Η αποψινή εκπομπή, εκτός από ερμηνείες δεκατεσσάρων (14) τραγουδιών, περιλαμβάνει ακόμη, μία μικρή ενημέρωση από την παρουσιάστρια της εκπομπής μας, Δημοτική Σύμβουλο με τη Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Κα Ευσεβία Κοσμίδου, τους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν προς τους πολυπληθείς παριστάμενους, τόσο ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, καθώς και ένα video slide με πληθώρα φωτογραφικών στιγμιότυπων, από την εκπληκτική αυτή συναυλία – αφιέρωμα«διανθισμένο» με τη φωνή του εξαίρετου ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα.

Αφού σας ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη για την όχι και τόσο καλή ποιότητα των βίντεο που περιλαμβάνονται στην εκπομπή, σας υποσχόμαστε, ότι, όχι μόνο επανήλθαμε, αλλά και ότι τα καλύτερα έρχονται!…

Δείτε τη.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ» Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ» Η 12η Εκπομπή μας!... ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ μας αναγνώστες, αλλά πλέον κα «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ» Η 12η Εκπομπή μας!... ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ μας αναγνώστες, αλλά πλέον κα Rating: 0
scroll to top