Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 22, 2022 1:52 μμ A+ / A-

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καθόλα επιτυχημένη η ολοήμερη εκδήλωση

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό, πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδήλωση «Καλλιθέα, Μία Πόλη – Μία Αγορά – Ένας Προορισμός», που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Δήμο Καλλιθέας,  την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 από τις 10 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στα πλαίσια της ολοήμερης εκδήλωσης, τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ και παρείχαν στο ενθουσιασμένο και πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την αγορά της Καλλιθέας, πολλές και γενναιόδωρες προσφορές, μαζί με απρόσμενες, αλλά ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς και με δροσιστικά και γευστικά κεράσματα, που προσφέρονταν σε πολλά σημεία της πόλης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τη σκυτάλη λάμβαναν εναλλάξ μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, πάρτι με dj’s, ξυλοπόδαροι που μοίραζαν εντυπωσιακά μπαλόνια, face painting και το μουσικό τρενάκι που ψυχαγωγούσε με βόλτες τα παιδιά, δίνοντας μια επιπλέον νότα διασκέδασης στην ήδη επιτυχημένη διοργάνωση.

Οι δράσεις της εκδήλωσης ολοκληρωθήκαν στην πλατεία Κύπρου, με ένα εντυπωσιακό show με φωτιές και την συναυλία από τους «Enorasis».

Στόχος της πρωτοβουλίας, ήταν  η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια διασκέδαση. Μια διοργάνωση που σκοπεύουν οι διοργανωτές να γίνει θεσμός για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, το κοινό καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, κ. Ανδρέας Αναστόπουλος, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος της Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Νίκος Κογιουμτσής και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργόςκ. Χάρης Θεοχάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Κα Δήμητρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Κώστας Ευσταθίου, ο Επικεφαλής της παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχοςκ. Κώστας Ασκούνης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Τάσος Γαϊτάνης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστιδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια βίου Μάθησης,  κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης,  κ. Ευάγγελος  Μπαρμπάκος,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρης Παπαθανάσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Κώστας Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης,  ο Προέδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου, κ. Παύλος Πολιτάκης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Νίκος Κουγιουμτσής,  ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής, κ. Γιώργος Κουτσογιάννης, η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, η  Δημοτική Σύμβουλος, Κα Αθηνά Εξάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Ηλιάδης, ο  Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ανέστης Φωτόπουλος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Γ’ Κοινότητας, κ. Πέτρος Τσίργιαλος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Α’ Κοινότητας, κ. Δημήτρης Γκίκας, η Πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης – Αθήνας, Κα Άντα Ζαφειρέλλη, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ο Πρόεδρος της Εστίας  Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Συντονίστρια Τουρισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Κα Μαρία Αγραπίδου.

Ακολουθεί, πληθώρα φωτογραφικών στιγμιότυπων, όπως τα αποτύπωσε με τον φακό του, ο κορυφαίος Καλλιθεάτης Φωτογράφος και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καθόλα επιτυχημένη η ολοήμερη εκδήλωση «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καθόλα επιτυχημένη η ολοήμερη εκδήλωση «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ Rating: 0
scroll to top