Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 13, 2022 2:16 μμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022 ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ήταν εκπληκτικοί!!!

ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ & ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ 06/07/2022

ΜΕ δύο λόγια, ήταν εκπληκτικοί. Ποιοι; Ο εξαίρετος λαϊκός τραγουδιστής, Δημήτρης Μπάσης και ο βιρτουόζος κιθαριστής και συνθέτης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 6 Ιουλίου 2022 και στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος δίπλα από τον Ιερό Ναό του  Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της πόλης μας,  μάγεψαν κυριολεκτικά τους συνδημότες μας που παρέστησαν στη μουσική συναυλία, η οποία ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στον θεσμό πλέον «Πολιτιστικό Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2022» του Δήμου μας.

Η μεγαλειώδης, όπως αποδείχθηκε τελικά, αυτή μουσική συναυλία υπό τον τίτλο «Γυμνά Τραγούδια», ξεκίνησε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας, κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, να καλωσορίζει τους παριστάμενους απευθύνοντάς τους έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ακολούθως και για πάνω από δύο ώρες, οι εκπληκτικοί καλλιτέχνες, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, «ξεδίπλωσαν» επί σκηνής το αστείρευτο και πηγαίο ταλέντο τους και ταξίδεψαν μουσικά το πολυπληθές κοινό σε γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, κ.ά..

Παρακάτω, παρατίθενται τρία χαρακτηριστικά βίντεο, καθώς και φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψε με τον φακό της η συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδος μας και Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

Η Κα Ευσεβία Κοσμίδου, με τον εξαίρετο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση.

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022 ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ήταν εκπληκτικοί!!! ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ & ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ 06/07/2022 ΜΕ δύ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022 ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ήταν εκπληκτικοί!!! ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ & ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ 06/07/2022 ΜΕ δύ Rating: 0
scroll to top