Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » 5ο KALLITHEA NIGHT RUN

5ο KALLITHEA NIGHT RUN

Οκτώβριος 20, 2021 11:05 πμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Επιστρέφει δυναμικά!!!

ΤΟ 5ο KALLITHEA NIGHT RUN, ΜΕ BE ACTIVE HELLAS & «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΤΟ αγαπημένο νυχτερινό ραντεβού όλων, δίνεται για χρονιά, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην Πλατεία Τζιτζιφιών στην Καλλιθέα!!!

Οι δρομείς, φορώντας τους ειδικούς φακούς, θα φωτίσουν και πάλι, μετά από ένα χρόνο απουσίας, τους δρόμους της Καλλιθέας, κάνοντας τη νύχτα-μέρα και προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα!!!

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS.

Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του Be Active HELLAS αλλά και του Kallithea Night Run για δεύτερη φορά, Κέλλυ Λουφάκη, θα συμμετάσχει στη διαδρομή των 2,5 km, στην οποία θα συμμετέχουν και παιδιά ΑμεΑ.

Αξίζει να τονιστεί ότι κοντά στο 5ο Kallithea Night Run θα είναι και το «Όραμα Ελπίδας», με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια, σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αγωνιστικές διαδρομές:

10km – 5km – 2,5 km

Ώρες εκκίνησης: 

2,5 km – 10 km: 19:30.

5 km: 21:30.

Οι διοργανωτές περιμένουν τους συμμετέχοντες να φωτίσουν μαζί και  για 5η χρονιά, την Καλλιθέα!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.kallitheanightrun.gr.

5ο KALLITHEA NIGHT RUN Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Επιστρέφει δυναμικά!!! ΤΟ 5ο KALLITHEA NIGHT RUN, ΜΕ BE ACTIVE HELLAS & «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΤΟ αγαπημένο νυχτερινό ρα ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Επιστρέφει δυναμικά!!! ΤΟ 5ο KALLITHEA NIGHT RUN, ΜΕ BE ACTIVE HELLAS & «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΤΟ αγαπημένο νυχτερινό ρα Rating: 0
scroll to top