Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Οκτώβριος 26, 2021 1:55 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοινή Επιστολή

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΚΟΙΝΗ επιστολή προς το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, έστειλαν, χθες Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων “Προοπτική Ζωής”, “Λαϊκή Συσπείρωση”, “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” και “Μία Πόλη στο Δρόμο”.

Το αίτημα της κοινής επιστολής, η οποία εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κοινοποιήθηκε τόσο προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και προς τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου μας, είναι η άμεση σύγκληση έκτακτης ειδικής συνεδρίασης – και μάλιστα εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων – του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας, για το μείζον θέμα που πρόεκυψε με την καθαριότητα στην πόλη μας λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, επειδή δεν τους έχουν παρασχεθεί τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας “για την υγιεινή και ασφάλειά τους”, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η σχετική επιστολή, έχει ως ακολούθως:

{Καλλιθέα, 25/10/2021

Επείγον – Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Προς

κ. Δημήτρη Κάρναβο

Δήμαρχο Καλλιθέας

Κύριε Δήμαρχε,

Η διοίκηση του Δήμου απέτυχε να υλοποιήσει τις βασικές δεσμεύσεις της προς το Σύλλογο Υπαλλήλων, ειδικότερα στο νευραλγικό και ευαίσθητο υπό τις συνθήκες της πανδημίας τομέα του περιβάλλοντος, ως προς την παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για την υγιεινή και ασφάλειά τους. Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και ευρύτερη κρίση στην καθαριότητα και τη συνολική εικόνα της πόλης και μάλιστα ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις επιπτώσεις αυτής της έκτακτης κατάστασης, οι δημοτικές παρατάξεις “Προοπτική Ζωής”, “Λαϊκή Συσπείρωση”, “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” και “Μια Πόλη στο Δρόμο”, σας καλούμε να συγκαλέσετε αμέσως έκτακτη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εντός των επομένων εικοσιτετραώρων με τη συμμετοχή του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας.

Κώστας Ασκούνης – “Προοπτική Ζωής”

Γιάννης Βακαλόπουλος – “Λαϊκή Συσπείρωση”

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος – “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας”

Νίκος Ξεντές – “Μια Πόλη στο Δρόμο”

Κοινοποίηση:

** κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

** Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας}.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοινή Επιστολή ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΟΙΝΗ επιστολή προς ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοινή Επιστολή ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΟΙΝΗ επιστολή προς Rating: 0
scroll to top