Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

Σεπτέμβριος 28, 2021 2:46 μμ A+ / A-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η  εκδήλωση

ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΛΗΘΟΣ κόσμου παρευρέθηκε την περασμένη Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας στην Καλλιθέα, για να την τιμήσει την εκδήλωση του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων Δήμων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τα 200 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς και την έναρξη της Επανάστασης του 1821

Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τομέα Αθηνών, Κα Δήμητρα Νάνου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, με τη συνεργασία του οποίου από πλευράς Δήμου υλοποιήθηκε η εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτριος Παπαθανάσης, ο επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «Προοπτική Ζωής», κ. Κωνσταντίνος Ασκούνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, Αθηνά Εξάρχου, Βασίλειος Μπουκουβάλας, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Νατάσα Αδαμοπούλου, καθώς και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.  Αγγελική Αθανασακοπούλου, Κατερίνα Αδαμοπούλου, Χριστόδουλος Καλογεράς και Κατερίνα Ευτυχιάδου.

Την εκδήλωση άνοιξε η Λαική Χορωδία του Συλλόγου «Κυψέλη Πολιτισμού», με επετειακά τραγούδια, και ακολούθησε η ομιλία – χαιρετισμός, της Προέδρου του ΣυνδέσμουΚας Ευαγγελίας Στούγιου – Παναγούλια

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λάζαρος Λασκαρίδης και Κώστας Καλογερόπουλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής», κ. Κώστας Ασκούνης, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Κα Δήμητρα Νάνου.

 Με την ευκαιρία συμπλήρωσης φέτος, 20 χρόνων ανελλιπούς παρουσίας και δράσης του Συνδέσμου Αρκάδων στην Καλλιθέα, (έτος ίδρυσης 2001), τιμήθηκε από το Δ.Σ. η Κα Γεωργία Παπακυριακοπούλου, πρώτη Πρόεδρος και ιδρύτρια του Συνδέσμου, για την αέναη και ανιδιοτελή προσφορά της. Για την επίδοση της τιμητικής πλακέτας κλήθηκαν από την Πρόεδρο του Συνδέσμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Καλογερόπουλος και η Αντιπεριφερειάρχης Κα Νάνου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, με ομιλητή τον αξιότιμο κ. Δημήτρη Μαλέση, διδάκτορα Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, διδάσκων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με θέμα την Άλωση της Τριπολιτσάς –  Θεοδ. Κολοκοτρώνης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε «Αρκαδικά», με δημοτικό τραγούδι από το εξαιρετικό καλλιτεχνικό σχήμα του κ. Γιάννη Παυλόπουλου και τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας Κυνουραίων, καθώς και με παραδοσιακό κέρασμα από τα πάτρια εδάφη.

 

 

   

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Reviewed by on . ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Ιδιαίτερα επιτυχημένη η  εκδήλωση ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Ιδιαίτερα επιτυχημένη η  εκδήλωση ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗ Rating: 0
scroll to top