Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 6, 2021 11:32 μμ A+ / A-

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με θεματική: «Νησιά της Μεσογείου – Ελλάδα ανά τους πολέμους»

ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας, για έκτη χρονιά, παρουσιάζει το Μεσογειακό του Φεστιβάλ, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κορυφαίας σοπράνο Μαρίτας Παπαρίζου.

Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Καλλιθέας, πιστός στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Προστασίας Πολίτη (Γ.Γ.Π.Π.), πραγματοποιεί σχεδόν το σύνολο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, στο χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων).

Η θεματική για φέτος αντλεί έμπνευση, τόσο από τα «Νησιά της Μεσογείου», όσο και από την «Ελλάδα ανά τους πολέμους», με αφορμή και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση.

Η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Βαφτιστικός», συναυλίες κλασικής μουσικής με την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, τη βραβευμένη Φιλαρμονική του Δήμου, αλλά και τους Filii Notas, το ορατόριο «Juditha triumphans» του Βιβάλντι, γραμμένο για την πολιορκία της Κέρκυρας από τους Οθωμανούς, θεατρικές παραστάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου, αλλά και ο «Διάλογος» του Διονυσίου Σολωμού, χορός και γαστρονομία, συνθέτουν το καλειδοσκόπιο των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 ως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθεί το συγκεντρωτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με θεματική: «Νησιά της Μεσογείου – Ελλάδα ανά τους πολέμους» ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΙΤΑΣ Π ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με θεματική: «Νησιά της Μεσογείου – Ελλάδα ανά τους πολέμους» ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΙΤΑΣ Π Rating: 0
scroll to top