Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μάιος 18, 2021 9:23 μμ A+ / A-

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διευρυμένη σύσκεψη

ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. Α. ΣΚΕΡΤΣΟ, Σ. ΠΕΤΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ διασύνδεση και η υλοποίηση έργων και υποδομών στο αστικό τμήμα του παραλιακού μετώπου της Αττικής, με τη στενή συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας και όμορων Δήμων, βρέθηκε στο επίκεντρο διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στην Περιφέρεια Αττικής.

Στη σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Άκη Σκέρτσο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης  και οι εξής Δήμαρχοι: Πειραιά, κ. Γιώργος Μώραλης, Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης και Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου. Από την πλευρά της Περιφέρειας, συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Δημήτρης Δρόσης και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων κ. Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι μελετητών του έργου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι συμμετέχοντες ομόφωνα εκφράστηκαν θετικά στην αναγκαιότητα υλοποίησης εμβληματικών έργων. Όπως επισήμαναν, το παραλιακό μέτωπο έχει ανάγκη από έργα με αναπτυξιακό πρόσημο, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης,  έκανε λόγο για μία «οραματική» και «εμβληματική» αστική παρέμβαση, η οποία θα γίνει πράξη με την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης. «Η Αττική αλλάζει εκσυγχρονίζεται αναβαθμίζεται και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο στο τουριστικό χάρτη της Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

 

Στιγμιότυπα από τη σημερινή διευρυμένη σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Reviewed by on . ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Διευρυμένη σύσκεψη ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. Α. ΣΚΕΡΤΣΟ, Σ. ΠΕΤΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ διασύνδεση και η υλοποίηση έργων ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Διευρυμένη σύσκεψη ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. Α. ΣΚΕΡΤΣΟ, Σ. ΠΕΤΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ διασύνδεση και η υλοποίηση έργων Rating: 0
scroll to top