Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 30, 2021 11:07 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής

ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΘΑ. ΕΝΑΡΞΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/02/2021, ΩΡΑ 18:00

ΜΙΑ ωραία πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος μας, καθώς φρόντισε να διεξαχθούν προσεχώς, δέκα (10) δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής.

Τα διαδικτυακά αυτά σεμινάρια, αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα και θα έχουν διάρκεια δύο (2) ώρες το καθένα.

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μία βιωματική μέθοδος που έχει αναπτύξει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Στέλιος Καλαθάς, μέσω της οποίας, όπως μπορούμε να ενημερωθούμε και από το site: www.synaisthimatikhdialektikh.com): «αναδεικνύει τη δυναμική των συναισθημάτων και την αυτοέκφραση μέσα από κώδικες υποκριτικής.

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου».

Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή κυρίως να δηλώσετε συμμετοχή στα διαδικτυακά αυτά σεμινάρια, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-9570001, από τις 8 το πρωί έως τις 3εις το μεσημέρι, καθημερινά. Οι διαδικτυακές συναντήσεις παρακολούθησης των δέκα σεμιναρίων, θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΘΑ. ΕΝΑΡΞΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/02/2021, ΩΡΑ 18:00 ΜΙΑ ωραία πρωτοβο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια Συναισθηματικής Διαλεκτικής ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΘΑ. ΕΝΑΡΞΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/02/2021, ΩΡΑ 18:00 ΜΙΑ ωραία πρωτοβο Rating: 0
scroll to top