Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Νοέμβριος 23, 2020 5:53 μμ A+ / A-

Επισκεφθείτε το κανάλι του στο Youtube. Αξίζει!…

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ lockdown δυστυχώς και το σύνολο σχεδόν των Συλλόγων έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους.

Ένας εξ’ αυτών; Και ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, ο Σύλλογος συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και πραγματοποίησης πολυποίκιλων και άκρως ενδιαφέροντών εκδηλώσεων.

Με 92 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών πρωτοστατεί, χρόνια τώρα, στην τέλεση ποιοτικών εκδηλώσεων που ως στόχο έχουν, να παρουσιαστούν ψήγματα από την πλουσιότατη ιστορία του, να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της Βασιλίδας των Πόλεων, της Κωνσταντινούπολης, αλλά και να έρθουν ξανά στο προσκήνιο σημαντικότατα για ολόκληρο τον Ελληνισμό ιστορικά γεγονότα, γεγονότα που μερικά μάλιστα εξ αυτών, είχαν για πολύ καιρό «χαθεί» στη λήθη του χρόνου.

Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.cpolitan.gr), το χρονολόγιο στο facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ (https://www.facebook.com/SyllogosKwnstantinoupolitwn), αλλά, κυρίως, το κανάλι στο Youtube (https://www.youtube.com/user/Constantinopolitans/videos) του Συλλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και να ενημερωθείτε για ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες και σημαντικές εκδηλώσεις του, όπως αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Αγαπητοί μας αναγνώστες, με μία επίσκεψή σας στο κανάλι αυτό, θα δείτε να «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια σας: η δράση των εθελοντών Κωνσταντινουπολιτών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης, η αντίστοιχη για τα 100 χρόνια Μνήμης από τη Γενοκτονία των Ποντίων, οι Πνευματικές Τελετές κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου παρελθόντων ετών, οι καίριες τοποθετήσεις μελών του Συλλόγου στη Συνδιάσκεψη του ΟΑΣΕ τον Σεπτέμβριο του 2019, τα Σεπτεμβριανα του 1955, πληθώρα από διάφορες μουσικές και άλλες πολυποίκιλες εκδηλώσεις, αλλά και η κορυφαία εκδήλωση όλων, η τελετή τίμησης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και η ανακήρυξή του σε ισόβιο Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου στις 4 Οκτωβρίου 2018, χρονιά που συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

Είμαστε σίγουροι ότι η αναδρομή αυτή στο παρελθόν και η παρακολούθηση των εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο κανάλι youtube, θα σας δώσει, αφενός μεν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε γόνιμα τον ελεύθερο χρόνο σας και συνάμα να αποκτήσετε περαιτέρω γνώσεις για σημαντικότατα ιστορικά γεγονότα, αφετέρου δε, την ευκαιρία να  ενημερωθείτε για τις δράσεις και την πλούσια πολυποίκιλη πολιτιστική προσφορά του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, του Συλλόγου που προάγει, αλλά και παράγει Πολιτισμό!…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . Επισκεφθείτε το κανάλι του στο Youtube. Αξίζει!... ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ lockdown δυστυχώς και το Επισκεφθείτε το κανάλι του στο Youtube. Αξίζει!... ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ lockdown δυστυχώς και το Rating: 0
scroll to top