Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 29, 2020 2:49 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 02/12/2020 (18:00)

ΤΟ 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο, απόρροια της συνεργασίας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την περασμένη Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, με θέμα {«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κοντά στους Γονείς: Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός}, θα διεξαχθεί τελικά την προσεχή Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00.

Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες την ιδιαίτερα δραστήρια Ένωση Συλλόγων Γονεών & Κηδεμόνων Καλλιθέας, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου, με σχετική ανακοίνωσή της που υπογράφεται από την Πρόεδρο Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου και την Γενική Γραμματέα Κα Βασιλική Κολυβίρα, παραθέτουν τον σύνδεσμο της τηλεδιάσκεψης, καθώς και δύο αρχεία, εκ των οποίων, το πρώτο αφορά οδηγίες σύνδεσης στην τηλεδιάσκεψη (ακόμη και από κινητό) και το δεύτερο συχνές ερωτήσεις για προβλήματα σύνδεσης στο “Smile Academy.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, ακολουθεί, ενώ έπονται – σε pdf μορφή – οι σχετικές οδηγίες, καθώς και οι συχνές ερωτήσεις για τα ενδεχόμενα προβλήματα σύνδεσης.

{Αγαπητοί μας Γονείς και μέλη Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας, σας υπενθυμίζουμε το διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας σε συνεργασία με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και σας προωθούμε εκ νέου σχετικές οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα υλοποιήσουμε τη Τετάρτη 02/12/2020 την συνάντησή μας με θέμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κοντά στους Γονείς: «Ενδοσχολική βία και Εκφοβισμός»  καθώς και τον σύνδεσμο της Τηλεδιάσκεψης.

Παράλληλα, σας επισυνάπτουμε ένα αρχείο με οδηγίες συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη και ένα αρχείο με συχνές ερωτήσεις για προβλήματα σύνδεσης.

——————————————————-

  • Ημερομηνία και ώρα:Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 18:00
  • Θέμα: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κοντά στους Γονείς: «Ενδοσχολική βία και Εκφοβισμός» 
  • Σύνδεσμος Τηλεδιάσκεψης:https://hamogelo.webex.com/hamogelo/k2/j.php?MTID=t9f670df55b3bbd39e28fc242901207dd
  • Session number: 175 140 5609
  • Session password:GeMPUK9Er23

——————————————————-

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

———————————————-———

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Οδηγίες σύνδεσης_Smile Academy».

–      Σημαντική σημείωση: Ο οδηγός είναι προσαρμοσμένος για τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους συμμετεχόντων. Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα βήματα του επισυναπτόμενου οδηγού, ακόμη κι εάν στο παρελθόν έχετε ξανασυνδεθεί σε πλατφόρμες Webex με κάποιον άλλον τρόπο.

Σε περίπτωση που συναντήσετε δυσκολίες κατά τη σύνδεσή σας:

      Ανατρέξτε στον επισυναπτόμενο οδηγό με τίτλο «Συχνές ερωτήσεις και προβλήματα σύνδεσης_Smile Academy»

Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την αναμενόμενη ώρα έναρξης της Τηλεδιάσκεψης για να προλάβουμε να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε, στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης. 

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας.  

Η Πρόεδρος 

Ευσεβία Κοσμίδου 

Η Γεν.Γραμματέας 

Βασιλική Κολυβίρα}.

Οδηγίες σύνδεσης_Smile Academy

Σύνδεση μέσω κινητού_Smile Academy 

Συχνές ερωτήσεις και προβλήματα σύνδεσης_Smile Academy-ΝΕΟ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 02/12/2020 (18:00) ΤΟ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 02/12/2020 (18:00) ΤΟ Rating: 0
scroll to top