Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Οκτώβριος 3, 2020 11:20 πμ A+ / A-

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Οδοιπορικό Αγάπης

ΜΕ BAZAAR ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«ΤΟ Χαμόγελο του Παιδιού», με χαρά προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στο Οδοιπορικό Αγάπης που θα πραγματοποιήσει με την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης στην πλατεία Κύπρου, εδώ στην πόλη μας την Καλλιθέα, από μεθαύριο Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και ώρες από 09:00 έως 21:00.

Το Οδοιπορικό θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και εκεί, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού, να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών και, παράλληλα, να βάλουν το δικό τους σποράκι ζεστασιάς, αγάπης και ελπίδας.

Σε κάθε έναν από τους σταθμούς του Οδοιπορικού, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), είδη bebe, πετσέτες κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα, σε μια κίνηση μεγάλης συμβολικής αξίας, θα μπορούν να φυτέψουν σε ένα γλαστράκι ένα σπόρο καλέντουλας και να προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά στα Σπίτια που μεγαλώνουν τα παιδιά του Οργανισμού, καθώς όλα τα έσοδα από τα Βazaars του Οδοιπορικού, θα διατεθούν για τη θέρμανση των 5 Σπιτιών του Οργανισμού στην Αττική (Περιστέρι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Μελίσσια, Καρέας).

Το Οδοιπορικό ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην πλατεία  Κανάρη στην Πειραιά, στις 25 του περασμένου μήνα συνεχίστηκε στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη, στις 28/09 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι και από χθες Παρασκευή 2 Οκτωβρίου έως και αύριο, συνεχίζεται στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Οδοιπορικού Αγάπης έχει ως εξής:

5/10-8/10: Πλατεία Κύπρου,  Καλλιθέα, ώρες 09:00 – 21:00.

9/10-11/10: Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, ώρες: 09:00 – 21:00

Για την ασφάλεια όλων,  θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και οι κανόνες υγιεινής.

Το οδοιπορικό αυτό πραγματοποιείται με την υποστήριξη και των:

  • Δήμου Πειραιά.
  • Δήμου Ηλιούπολης.
  • Δήμου Χαλανδρίου.
  • Δήμου Αγίας Παρασκευής.
  • Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
  • Γεωπονικών Επιχειρήσεων Χορομίδης.
  • MEGA GROUP SECURITY.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ η ανάγκη στήριξης όλων των ευάλωτων παιδιών και των οικογενειών που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση, είναι μεγάλη και για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες τον Οργανισμό μας περιμένουν όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας ζεστασιά και μαζί αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Για την πορεία του Οδοιπορικού, οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας μπορούν να ενημερώνονται στο https://www.hamogelo.gr ή μπορούν να επικοινωνούν στο 210-7647760.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Reviewed by on . ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Οδοιπορικό Αγάπης ΜΕ BAZAAR ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΤΟ Χαμόγελο του Παιδιού», με χαρά προσκαλεί κάθε ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Οδοιπορικό Αγάπης ΜΕ BAZAAR ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΤΟ Χαμόγελο του Παιδιού», με χαρά προσκαλεί κάθε Rating: 0
scroll to top