Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 29, 2020 12:52 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κατάθεση στεφάνων

ΛΙΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ πλήρως όλα τα προβλεπόμενα και ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης λόγω της εκ νέου έξαρσης του ιού COVID-19 στην πατρίδα μας και επομένως το λιτό εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 80ή επέτειο από την 28η Οκτωβρίου 1940 (το οποίο είχε εγκαίρως ανακοινωθεί), ο Δήμος Καλλιθέας τίμησε την Εθνική μας Εορτή με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο για τους πεσόντες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, το οποίο δεσπόζει στην ομώνυμη πλατεία της πόλης μας.

Χθες το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου 2020, τελέστηκε Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, ενώ αμέσως μετά και στην πλατεία Ηρώου, μικρή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Εκπροσώπους Συλλόγων και Σημαιοφόρους από σχολεία της πόλης μας, με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, προχώρησαν στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.

Στεφάνια κατέθεσαν, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας, κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης για τη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει», ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής», κ. Κώστας Ασκούνης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη, καθώς και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων, καθώς και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Εστίας Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Στην λιτή εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων ακόμη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Γέωργιος Κυριακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτριος Παπαθανάσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «Προοπτική Ζωής», Κα Αθηνά Εξάρχου, καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, κ. Αθανάσιος (Νάσος) Πρέντζας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατάθεση στεφάνων ΛΙΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ πλήρως όλα τα προβλεπόμενα και ενδεδειγμένα μέτρα ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατάθεση στεφάνων ΛΙΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ πλήρως όλα τα προβλεπόμενα και ενδεδειγμένα μέτρα Rating: 0
scroll to top