Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

Σεπτέμβριος 8, 2020 7:26 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

Σε λίγο η τέλεση του Μεθεόρτιου Εσπερινού

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 ΤΟ Γεννέθλιον της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας σήμερα, της Θεομήτορος και Μητέρας όλων των πιστών Χριστιανών όπου γης και σε ελάχιστη ώρα (στις 19:30) στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Ελεούσης Καλλιθέας θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Παράκληση στην Παναγία.

Το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Ελεούσης Καλλιθέας πριν από λίγη ώρα.

Χθες το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2020, στις 19:30, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, ενώ σήμερα το πρωί, στις 07:00, θα τελέστηκαν ο Όρθρος  της Εορτής και εν συνεχεία, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ήδη από χθες, εκατοντάδες είναι οι Πιστοί που προσέρχονται στον παλαιότερο Ιερό Ναό της πόλης μας για να ανάψουν ένα κερί και να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της εορτάζουσας Παναγίας Ελεούσης, τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός λόγω του ιού COVID-19.

Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Ελεούσης.

Για τον σκοπό αυτό άλλωστε, έχουν αναπτυχθεί, σε αποστάσεις, καρέκλες έξω και μπροστά από την κύρια είσοδο του Ιερού Ναού, ενώ παράλληλα, έχει αναρτηθεί και πληθώρα σχετικών ενημερωτικών μικρών αφισών σε διάφορα σημεία, προς ενημέρωση των πολυπληθών Πιστών που αναμένεται σε λίγο να παραστούν στον Μεθεόρτιο Εσπερινό.

Μία από τις αναρτημένες ενημερωτικές αφίσες.

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ Σε λίγο η τέλεση του Μεθεόρτιου Εσπερινού ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ  ΤΟ Γεννέθλιον της Υπεραγ ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ Σε λίγο η τέλεση του Μεθεόρτιου Εσπερινού ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ  ΤΟ Γεννέθλιον της Υπεραγ Rating: 0
scroll to top