Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Σεπτέμβριος 12, 2020 1:57 μμ A+ / A-

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ:

«Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά, με Δύναμη και Υγεία»

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, όπως και φυσικά της πόλης μας.

Με την ευκαιρία αυτή, η Εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, απευθύνει τις ακόλουθες ευχές της προς τη μαθητιώσα νεολαία, τους γονείς και κηδεμόνες, καθώς και προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας:

{Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, ένα νέο σχολικό ταξίδι μάθησης και γνώσης θα κάνει την αρχή του, όχι όμως υπό κανονικές συνθήκες για τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι αναγκαίο το σχολικό αυτό ταξίδι να γίνει μέσα σ´ ένα ασφαλές περιβάλλον για όλη τη σχολική κοινότητα.

Ευχή μου είναι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας να μπορέσουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εφόδια που θα τους χρειαστούν στη μετέπειτα ζωή τους.

Ευχή μου είναι οι γονείς να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη στον καθημερινό τους αγώνα.

Ευχή μου είναι οι εκπαιδευτικοί να καταφέρουν με δύναμη και κουράγιο να πετύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους και η σχολική χρονιά να ολοκληρωθεί με δημιουργικό αποτέλεσμα και κυρίως με υγεία για όλους.

Οι γονείς και εκπαιδευτικοί οφείλουν αυτή τη σχολική χρονιά να ενώσουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους, να γίνουν συνεργάτες και πραγματικοί συμπαραστάτες στα παιδιά, κατανοώντας τις πραγματικές τους ανάγκες που δεν είναι πάντα μόνο μαθησιακές.

Φέτος στα σχολεία μας πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότερο από άλλες χρονιές τα ρήματα «βοηθώ, συνεργάζομαι, κατανοώ, δημιουργώ, μοιράζομαι, σέβομαι, αισθάνομαι, εκτιμώ, προσφέρω».

Με κοινό στόχο όλων να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και με τη στενή συνεργασία σχολείου, γονέων και εκπαιδευτικών, δημιουργούμε τους αυριανούς πολίτες με γνώσεις και κοινωνική ευαισθησία βάζοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με Δύναμη και Υγεία.

Με εκτίμηση

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου}.

Η Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου.

ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ Reviewed by on . [audio mp3="http://www.reporterkallitheas.gr/wp-content/uploads/2019/09/School-Bell-SoundBible.com-449398625.mp3"][/audio] ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ: «Καλή και Δ [audio mp3="http://www.reporterkallitheas.gr/wp-content/uploads/2019/09/School-Bell-SoundBible.com-449398625.mp3"][/audio] ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ) ΚΟΣΜΙΔΟΥ: «Καλή και Δ Rating: 0
scroll to top