Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 12, 2020 10:02 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάγεψε ξανά!…

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η αγαπημένη όλων Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου μας επέστρεψε ξανά κοντά μας και στις υπαίθριες συναυλίες!.

Μετά από αρκετό καιρό αναγκαστικής αποχής λόγω απαγόρευσης εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19 και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, τα μέλη της Φιλαρμονικής βρέθηκαν ξανά μαζί και υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, έδωσαν χθες το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2020 στον Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου μας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων, στις πρώην εγκαταστάσεις του Ι.Κ.Α.), μία εξαίσια συναυλία υπό τον τίτλο «Μουσικές της Μεσογείου».

Στα πλαίσια του 5ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας, αλλά και των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου μας, τα μέλη της Φιλαρμονικής μάγεψαν για μία ώρα τους παρευρισκόμενους, αποδίδοντας δέκα (10) γνωστότατες μουσικές μελωδίες, τις:

  1. Carmen, του George Biget.
  2. Eviva Espagna.
  3. Cielito Lindo vals.
  4. Paloma vals.
  5. Schiwago-Melodie.
  6. The Conquest of Paradise, του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
  7. Chariots of fire, του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
  8. Explosion Polka.
  9. Η μπαλάντα του Ούρι, του Χατζηδάκη.
  10. Never on Sunday, του Μάνου Χατζηδάκη.

Στην εκπληκτική αυτή μουσική βραδιά, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης των Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας και Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ., Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, μετά του συζύγου της κ. Νάσου Πρέντζα, Ειδικού Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Κα Ελένη Ζαφειράκη, καθώς και η επιλαχούσα Κοινοτική Σύμβουλος Κα Ελένη Βόσσου.

Τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής της πόλης μας, θα δώσουν νέα συναυλία, το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 2020, την ίδια ώρα (20:00) και στο ίδιο σημείο, ενώ στα βίντεο που ακολουθούν (που μαζί με τις φωτογραφίες, είναι ευγενική προσφορά της Κας Ευσεβίας Κοσμίδου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά), μπορείτε να τα ακούσετε και να τα δείτε να αποδίδουν, μοναδικά, τις προαναφερόμενες μελωδίες που συμπεριλαμβάνονταν στο χθεσινό τους πρόγραμμα.

Απολαύστε τα.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μάγεψε ξανά!... ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η αγαπημένη όλων Δημοτική Φιλαρμονική τ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μάγεψε ξανά!... ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Η αγαπημένη όλων Δημοτική Φιλαρμονική τ Rating: 0
scroll to top