Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Ιούλιος 12, 2020 8:40 μμ A+ / A-

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Θεσπέσια μουσική βραδιά

ΜΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ & ΤΩΝ OLYMPIANS

 ΜΙΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όλοι όσοι τυχεροί παρέστησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020, στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος του Αγίου Νικολάου, υπό τον τίτλο «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» και στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που ήδη πραγματοποιεί ο Δήμος μας το φετινό καλοκαίρι, αλλά και το προσεχές φθινόπωρο.

Εκεί, ο εκπληκτικός διαχρονικός καλλιτέχνης Πασχάλης Αρβανιτίδης, το μέλος των θρυλικών Olympians, απλός, εγκάρδιος και ιδιαίτερα καταδεκτικός, αφού πριν από την έναρξη της συναυλίας αρχικά δεν αρνήθηκε σε κανένα άτομο που του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του (και ήταν πάρα πολλά είναι αλήθεια), στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια των εξαίρετων συναδέλφων του μουσικών, ξεδίπλωσε το πηγαίο ταλέντο του και ερμηνεύοντας αξέχαστα και χιλιοτραγουδισμένα άσματα, όπως «Έλα – έλα», «Ο τρόπος», «Ο Αλέξης», «Το κορίτσι του Μάη», «Τρελοκόριτσο», «Κατερίνα Κατερινάκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» και «Μάθημα Σολφέζ», ταξίδεψε μουσικά τους πολυπληθείς συνδημότες μας (ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε πληθώρα εκλεγμένων και επιλαχόντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων), πίσω στον χρόνο, σε εποχές πολύ πιο διαφορετικές και σίγουρα πιο ρομαντικές από τη σημερινή.

Τους πολυπληθείς όντως παριστάμενους, οι οποίοι φρόντισαν φυσικά να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ τους, καλωσόρισαν πριν την έναρξη της ανεπανάληπτης μουσικής αυτής συναυλίας, τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης των Πολιτών και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, οι οποίοι απηύθυναν και από έναν σύντομο χαιρετισμό.

Αμέσως μετά και για δύο και πλέον ώρες, όλοι όσοι τυχεροί και τυχερές παρέστησαν στη συναυλία, τραγούδησαν, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και σίγουρα πέρασαν μία αξέχαστη μουσική βραδιά που τους προσέφεραν πλουσιοπάροχα, τόσο ο διαχρονικός Πασχάλης Αρβανιτίδης, όσο και οι εξαίρετοι συνεργάτες του Μιχάλης Λιάμης (electric drums), Stelios Mac (κιθάρα – τραγούδι), Παναγιώτης Τσαλόπουλος (πλήκτρα) και Αντώνης Πιτσολάντης (μπάσο – φωνητικά).

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Reviewed by on . ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Θεσπέσια μουσική βραδιά ΜΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ & ΤΩΝ OLYMPIANS  ΜΙΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ μουσική βραδιά είχαν τ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Θεσπέσια μουσική βραδιά ΜΕ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ & ΤΩΝ OLYMPIANS  ΜΙΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ μουσική βραδιά είχαν τ Rating: 0
scroll to top