Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ιούλιος 3, 2020 10:58 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

 Επιτυχημένη η 1η καλοκαιρινή Συναυλία

ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΟΛΑ & ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές Συναυλίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2020» του Δήμου μας.

Προχθές το βράδυ της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2020 και παρουσία πολλών συνδημοτών μας, η πλατεία των Τζιτζιφιών, «πλημμύρισε» από νότες και τραγούδια, ερμηνευμένα από τον έξοχο Σταύρο Σιόλα και το συγκρότημα «Έτερονήμισυ», του οποίου μέλη είναι οι Μυρτώ Καμβυσίδη (τραγούδι), Κώστας Ανετάκης (κιθάρες), Φωκάς Μουρτζάκης (λύρα), Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα), Χρήστος Τζελεπόπουλος (μπάσο) και Ευγενία Πανταζόγλου (γκάιντα, φλάουτο, κλαρινέτο).

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, τον σύντομο χαιρετισμό του οποίου μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ενώ απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στους παριστάμενους.

Αμέσως μετά, τη… «σκυτάλη» παρέλαβαν ο Σταύρος Σιόλας και τα μέλη του συγκροτήματος «Έτερονήμισυ», οι οποίοι διασκέδασαν μουσικά τους παριστάμενους, ερμηνεύοντας, όχι μόνο δικά τους τραγούδια, αλλά και υπέροχες διασκευές διαχρονικών τραγουδιών.

Στην πρώτη καλοκαιρινή αυτή συναυλία, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.) κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, η Δημοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης», Κα Αθηνά Εξάρχου, η Κοινοτική Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», Κα Κατερίνα Αδαμοπούλου, καθώς και ο επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει», κ. Τάσος Παπουλίδης.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, είναι ευγενική παραχώρηση από τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΑ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΑ  Επιτυχημένη η 1η καλοκαιρινή Συναυλία ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΟΛΑ & ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές Συ ΔΗΜΟΤΙΚΑ  Επιτυχημένη η 1η καλοκαιρινή Συναυλία ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΟΛΑ & ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΝΗΜΙΣΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές Συ Rating: 0
scroll to top