Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 10, 2020 1:42 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. & ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020, σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού και παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, το οποίο προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών του Συλλόγου, προχθές Τετάρτη 7 Ιουλίου 2020.

Στα γραφεία επί της οδού Πλάτωνος 24, πολλά ήταν τα μέλη που παρέστησαν στην Τακτική Γενική  Συνέλευση του Συλλόγου, ενημερώθηκαν για τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό και Προϋπολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και στη συνέχεια συμμετείχαν, κατόπιν ψηφοφορίας, στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου σύμφωνα και με τα τελικά αποτελέσματα, εκλέχθηκαν άμεσα οι κ.κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, Αριστέα Καπουράνη, Μάρκος Πετρούτσης και Νίκος Ταυσάνολγου, ενώ στην κλήρωση που ακολούθησε, καθώς οι υποψήφιοι κ.κ. Μαρία Μαυρίδου, Τατιάνα Ιορδανίδου και Ανδρέας Τσιφρήκας ισοψήφησαν, πιο τυχερή στάθηκε η Κα Μαρία Μαυρίδου, κόρη του παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή του Φοίνικα Καλλιθέας και του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης, Στάθη Μαυρίδη.

Στην αντίστοιχη ψηφοφορία για τα μέλη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Θεοδώρα Λύκου, Άγγελος Παρτσανάκης και Παρασκευή Νταουσάνη.

Χθες το απόγευμα και στον ίδιο χώρο, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο είναι το ακόλουθο:

Πρόεδρος: Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε από το σύνολο των συμμετασχόντων, δείγμα της εμπιστοσύνης και της αγάπης που τυγχάνει.

Αντιπρόεδρος: Μαρία Μαυρίδου.

Γενική Γραμματέας: Αριστέα Καπουράνη.

Ταμίας: Μάρκος Πετρούτσης.

Γενικός Αρχηγός: Νικόλαος Ταυσάνογλου.

Μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της Διοίκησης, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Αρχαιρεσιών και ιδιαίτερα τα υποψήφια μέλη που δεν εκλέχθηκαν. Άλλωστε όλοι είμαστε νικητές, αφού ακόμα και το πέμπτο μέλος της Διοίκησης εκλέχθηκε με κλήρωση ανάμεσα στα τριών υποψήφια μέλη που κατέλαβαν την πέμπτη εκλόγιμη θέση με τις ίδιες ακριβώς ψήφους. Τα δύο μέλη που δεν εξελέγησαν, θέλω να γνωρίζουν ότι για εμάς θεωρούνται ισότιμα μέλη της Διοίκησης, καθώς όλοι γνωρίζουν (και γνωρίζουμε) πόσο αγαπούν και πόσα έχουν ήδη προσφέρει στο σωματείο μας. Τα θέλουμε πάντα κοντά μας και να είναι σίγουρα ότι αξιοποιηθούν σε άλλες λειτουργικές θέσεις.

Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω θερμά και τον δικαστικό αντιπρόσωπο που ορίστηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών κ. Ιωάννη Μουρνιανάκη, οποίος προήδρευσε άψογα στη διαδικασία των Αρχαιρεσιών μας.

Εύχομαι ως νέα Διοίκηση να έχουμε υγεία, δύναμη και καλή δουλειά απ όλους μας για τη σταδιακή αναγέννηση του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας».   

Εμείς, από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους, σε όλα τα μέλη (εκλεγμένα και αναπληρωματικά) του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, του οποίου είμαστε, χρόνια τώρα, υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας.

Τα επτά υποψήφια μέλη για το νέο Δ.Ο. του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Τα τρία νέα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. & ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ, χθ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. & ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ, χθ Rating: 0
scroll to top