Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Απρίλιος 8, 2020 9:52 μμ A+ / A-

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Ερασιτέχνες στην Κουζίνα»

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΦΩΤΙΑΔΗ

ΜΙΑ νέα διαδικτυακή πρόταση, τους «Ερασιτέχνες στην Κουζίνα», παρουσιάζουμε σήμερα, εγκαινιάζοντας παράλληλα,  τη συνεργασία μας με τον ιδρυτή της κ. Νίκο Φωτιάδη, ο οποίος είναι επίσης και ιδιοκτήτης του γνωστότατου NF Studio Sports, του εκπληκτικού διαδικτυακού μέσου που καλύπτει, επί σειρά ετών τώρα, όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Αττικής (Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής), της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, αλλά και τα αντίστοιχα Πρωταθλήματα των τμημάτων Υποδομής των επαγγελματικών ομάδων του Λεκανοπεδίου.

«Ερασιτέχνες στην Κουζίνα» λοιπόν, μια φρέσκια ιδέα, ένα νέο μέσο εναλλακτικής ενημέρωσης για την κουζίνα, το οποίο επιτρέπει τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου ατόμου που θέλει να αναδείξει απλούς ή και σύνθετους τρόπους μαγειρικής, καθώς και ποικίλες γαστρονομικές δημιουργίες, είτε μέσω  αναφοράς συνταγών π.χ., είτε ακόμη και μέσω βίντεο, όπου παρουσιάζεται «ζωντανά» ο τρόπος παρασκευής της κάθε προτεινόμενης δημιουργίας.

Η πολύ πρόσφατη αυτή ιδέα του κ. Νίκου Φωτιάδη, αριθμεί ήδη κατά τις πρώτες δέκα ημέρες εφαρμογής της, πάνω από 700 άτομα – μέλη και ο ίδιος προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν και αυτοί στο νέο του αυτό επιχείρημα, ώστε «να έχουμε άμεση επικοινωνία, τόσο για τις δικές σας δημιουργίες, όσο και για τις μαγειρικές μας ανησυχίες. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε και στην ιδιωτική ομάδα μας, ωστε να μοιραστούμε συνταγές αλλά και τις δημιουργίες σας στα μέλη μας», ενώ δεν παραλείπει να προτρέπει όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα, να καλέσουν τους φίλους και τις φίλες τους, «έτσι ώστε να γίνουμε μια μεγάλη μαγειρική παρέα!!!», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Τη νέα αυτή εναλλακτική πρόταση μαγειρικής, μπορείτε να την δείτε επισκεπτόμενοι τα ακόλουθα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/erasitexnesstinkouzina,

Instagram: https://www/instagram.com/erasitexnesstinkouzina,

Twitter: https://twitter.com/Erasitexnessti2

Παράλληλα, στο YouTube, έχουν ήδη αναρτηθεί πάμπολλα βίντεο με κάθε λογής γαστρονομικές προτάσεις.

Όσοι και όσες επομένως κρύβετε μέσα σας ένα σπάνιο ταλέντο στη μαγειρική και όσοι και όσες σας αρέσει να περνάτε ώρες στην κουζίνα και να δημιουργείτε «θεϊκές» γεύσεις, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να γίνετε μέλη τους και να παρουσιάζετε στο ευρύτερο κοινό, και τις δικές σας δημιουργίες.

Εμείς, όντας λάτρεις της καλής μαγειρικής, ανά τακτικότατα χρονικά διαστήματα, θα παρουσιάζουμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, τις προτεινόμενες γαστρονομικές δημιουργίες που θα απευθύνονται πλέον και στο αναγνωστικό μας κοινό, σε εσάς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Reviewed by on . ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «Ερασιτέχνες στην Κουζίνα» ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΜΙΑ νέα διαδικτυακή πρόταση, τους «Ερασιτέχνες στην Κουζί ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «Ερασιτέχνες στην Κουζίνα» ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΜΙΑ νέα διαδικτυακή πρόταση, τους «Ερασιτέχνες στην Κουζί Rating: 0
scroll to top