Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΒΑΚΧΑΙ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΒΑΚΧΑΙ»

Φεβρουάριος 17, 2020 3:20 μμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΒΑΚΧΑΙ»

«Όλα για τον έρωτα»

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/02/2020

ΑΝΗΜΕΡΑ της εορτής των ερωτευμένων, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020 και στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης «Βάκχαι», πραγματοποίησε σχετική εκδήλωση, υπό τον τίτλο «Όλα για τον έρωτα».

Στην εξαιρετική μουσικοχορευτική αυτή παράσταση με θέμα τον έρωτα, πρωταγωνίστησαν η Βαλεντίνα Αναστασοπούλου (τραγούδι και κιθάρα), το σχήμα Amoroza με τους Μαριάνθη Λιουδάκη (τραγούδι), Νίκο Μήλα (βιολί), Νικόλα Αγγελόπουλο (λαούτο) και Χριστίνα Κούκη (σαντούρι), ενώ συμμετείχαν επίσης, η Χορωδία και χορευτές από την Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστρικής Τέχνης «Βάκχαι».

Την παράσταση, της οποίας Καλλιτεχνικός υπεύθυνος ήταν ο Αποστόλης Τάκης, παρακολούθησε πληθώρα συνδημοτών μας, μεταξύ των οποίων ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης,  η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, καθώς και η επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», Κα Χαρίκλεια Ρόκα.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική αυτή παράσταση προς όλους τους συμμετέχοντες.

 Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια, είναι ευγενική παραχώρηση από την Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΒΑΚΧΑΙ» Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΒΑΚΧΑΙ» «Όλα για τον έρωτα» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/02/2020 ΑΝΗΜΕΡΑ της εορτής των ερ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΒΑΚΧΑΙ» «Όλα για τον έρωτα» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/02/2020 ΑΝΗΜΕΡΑ της εορτής των ερ Rating: 0
scroll to top