Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σε Αποκριάτικο κλίμα

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25/02, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ κλίμα φρόντισαν να βάλουν τα ντυμένα με κάθε λογής στολές και υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη,  μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, χθες το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2020, περαστικούς και καταστηματάρχες της πόλης μας.

Για δύο περίπου ώρες και με αφετηρία τη συμβολή των οδών Δαβάκη 64 και Αριστείδου έξω από το παλαιό κατάστημα του «Σάββα» και τερματισμό τον πεζόδρομο της κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας με την οδό Σιβιτανίδου όπισθεν του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου, τα εντυπωσιακά σε εμφάνιση και απόδοση μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, παιάνισαν πληθώρα γνωστότατων ξένων ρυθμικών τραγουδιών, προσφέροντας πλουσιοπάροχα, μια ακόμη ξεχωριστή αποκριάτικη νότα στην πόλη μας.

Με ελάχιστα άτομα να προσπερνούν αδιάφορα, συντριπτικά πολλοί περισσότεροι ήταν οι περαστικοί, αλλά και οι καταστηματάρχες και πελάτες που φρόντιζαν, όχι μόνο να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις όμορφες στιγμές που τους χάρισε η Δημοτική μας Φιλαρμονική, αλλά και να χειροκροτούν θερμά στη λήξη κάθε μελωδίας πους τους προσφέρθηκε.

Κοντά στο κόσμημα της πόλης μας και καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια ήταν επίσης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, καθώς  και οι επιλαχούσες Δημοτικές Σύμβουλοι, Κυρίες Μαρία Γαβαλά και Καλλιόπη (Πόπη) Βουμβάκη.

Το επόμενο και τελευταίο ανάλογο ραντεβού της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής με τους συνδημότες μας και όχι μόνο, έχει οριστεί για μεθαύριο Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2020 στην πλατεία Κύπρου, εκεί όπου με ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και καθώς θα περιμένει να καταφθάσουν τα μπουλούκια, θα μεριμνήσει παράλληλα έτσι ώστε όσοι τυχεροί και όσες τυχερές παραστούν, όχι απλά να διασκεδάσουν, αλλά κυριολεκτικά να ξεφαντώσουν!!!

Αφού σας ζητήσουμε συγγνώμη για την ποιότητα των δύο πρώτο βίντεο που ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε τρία συνολικά βίντεο με εκπληκτικές αποδόσεις ξένων γνωστότατων μελωδιών από τα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής.

Απολαύστε τα!!!.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σε Αποκριάτικο κλίμα ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25/02, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ κλίμα φρόντισαν να βάλουν ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σε Αποκριάτικο κλίμα ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25/02, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ κλίμα φρόντισαν να βάλουν Rating:
scroll to top