Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Φεβρουάριος 12, 2020 10:52 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

«Αποκριές με τους Πολίτες»

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 19:30, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΤΗΝ μουσικοθεατρική παράσταση «Αποκριές με τους Πολίτες», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα το απόγευμα (ώρα 19:30) της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020, όσοι τυχεροί και όσες τυχερές παραστούν στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου).

Εκεί, η μουσικοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, «η Επτάλοφος», η οποία αποτελείται από τη μουσική ομάδα «Τραγουδάμε την Πόλη» και τη θεατρική ομάδα «Σπύρος Λίνας», αναμένεται να διασκεδάσουν τους παριστάμενους με μονόπρακτα σκετς, πλαισιωμένα με ζωντανή μουσική και τραγούδια και να τους ταξιδέψουν – έστω και νοερά – στην Πόλη των πόλεων και στον τρόπο με τον οποίο διασκέδαζαν οι Κωνσταντινουπολίτες και οι Κωνσταντινουπολίτισσες, την περίοδο των Αποκριών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται σε αγαστή συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας με τον ιστορικό Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, ο οποίος δεν παραλείπει ποτέ να προάγει και να παράγει συνάμα, Πολιτισμό.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ «Αποκριές με τους Πολίτες» ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 19:30, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ μουσικοθεατρική ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ «Αποκριές με τους Πολίτες» ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 19:30, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ μουσικοθεατρική Rating: 0
scroll to top