Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Φεβρουάριος 20, 2020 1:48 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΜΙΑ άκρως ενδιαφέρουσα  Ημερίδα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας  17 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας.

Εκεί, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, στα πλαίσια λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Υγείας και σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών και Φίλων  ενάντια στον Καρκίνο του Προστάτη «Προασπίζω», διοργάνωσαν την Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη με θέμα: «Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη».

Σύντομους  χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Κ.Α.Π.Η., επίσης του Δήμου μας, κ. Δημήτρης Ερμίδης.

Ομιλητές ήταν ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, Χειρούργος Ουρολόγος, Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής  Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», καθώς και ο κ. Αλέξανδρος Ζιόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου «Προασπίζω».

Το Προεδρείο  της Ημερίδας, αποτελούνταν από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ντούμα, Χειρούργο Ουρολόγο, Συντονιστή Διευθυντή Ουρολογικής Κλινικής  Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Δημήτρη Ερμίδη, ειδικευόμενο Χειρούργο Ουρολόγο Ουρολογικής Κλινικής  Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», και Χαρά Κυριακάκη, Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο του Δ.Κ.Υ. Καλλιθέας.

Στην πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, παρέστησαν, μεταξύ άλλων επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, κ. Δημήτρης Παπαθανάσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευσεβία Κοσμίδου (η οποία είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας), Παναγιώτης Κοττέας και Βασίλειος Παπαχρήστος, ο επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Χάρης Πασβαντίδης, καθώς και οι επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Μαρία Γαβαλά και Γεώργιος Ζαΐμης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Πρόληψη - Διάγνωση - Θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Πρόληψη - Διάγνωση - Θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑ Rating: 0
scroll to top