Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-1

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-1

Ιανουάριος 5, 2020 11:05 μμ A+ / A-

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-1

Με το «δεξί» το 2020

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

ΜΕ το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020, ο αγαπημένος μας Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι Καλλιθεάτες φιλοξενήθηκαν, χθες το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και στο γήπεδο Νήαρ Ηστ, από τον Φωστήρα Καισαριανής, του οποίου επιβλήθηκαν με 1-0.

Σε έναν αγώνα όπου οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για τη διεξαγωγή του και οι δύο ομάδες είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο, αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν τους επέτρεψε δυστυχώς να αποδώσουν όπως θα ήθελαν, οι γηπεδούχοι ήταν μεν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φιλοξενούμενοι δε, αυτοί που με σωστή τακτική και παίζοντας πειθαρχημένα, δεν έδωσαν δικαιώματα και δεν απειλήθηκαν σχεδόν ποτέ. Μάλιστα, στο 80ό λεπτό του αγώνα, ήταν αυτοί που «χτύπησαν» καίρια τον αντίπαλό τους, με το ωραίο σε εκτέλεση και συνεργασία τέρμα που πέτυχαν.

Χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Χρήστος Φράγγος, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την επέλαση από τα αριστερά και την έξοχη στον κατάλληλο χρόνο μεταβίβαση του εισελθόντα πέντε λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο Ψαρρά (ο οποίος αγωνίζεται κανονικά στη θέση του τερματοφύλακα) και με κοντινό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα Ρέππα.

Το τέρμα πανηγυρίστηκε έξαλλα, τόσο από το σύνολο των παικτών (από τους οποίους ουδείς υστέρησε σε απόδοση) και παραγόντων της ομάδος, όσο και από τους λιγοστούς μεν, πιστούς δε φίλους που την ακολούθησαν και παραβρέθηκαν μαζί της στο γήπεδο Νήαρ Ηστ.

Στα λεπτά που απέμεναν, οι γηπεδούχοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να δημιουργήσουν κάτι καλό προς την εστία του τερματοφύλακα Χαλκιά, αλλά από τη στιγμή που έμειναν και με 10 παίκτες, καθώς αποχώρησε παίκτης τους τραυματίας και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος να τον αντικαταστήσει, όλα ήταν υπέρ της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας, η οποία, στο τέλος, πανηγύρισε το σπουδαίο «διπλό» ψυχολογίας, το οποίο θα την βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι έντεκα παίκτες του Βασίλη Σπηλιωτόπουλου που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν οι Χαλκιάς, Κουλικούρδης, Αναλογίδης, Καρατζάς, Πατσός, Δράκος, Φλώρος, Τζάρας, Φράγγος, Ροϊλίδης και Σπυρόπουλος (την θέση του οποίου πήρε στο 75ο λεπτό της συνάντησης ο Ψαρράς), ενώ στον πάγκο έμεινε ο Μοσχονησιώτης.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, ο Φοίνικας Καλλιθέας θα υποδεχθεί, το προσεχές Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», τον Πανθησειακό.

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-1 Reviewed by on . ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-1 Με το «δεξί» το 2020 ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΜΕ το «δεξί» ξεκίν ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 0-1 Με το «δεξί» το 2020 ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ ΜΕ το «δεξί» ξεκίν Rating: 0
scroll to top