Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ιανουάριος 30, 2020 12:21 μμ A+ / A-

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ»

ΣΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Πίτας του, αλλά και σε βραβεύσεις παραγόντων, αθλητών και αθλητριών διαφόρων τμημάτων του που διακρίθηκαν κατά το περασμένο έτος, προχώρησε, το απόγευμα της περασμένης  Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020, ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέα.

Στον κατάμεστο από επισήμους, φίλους και μέλη της ομάδας Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ», τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε η έφορος Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου, Κα Κέλλυ Παυλίδου.

Πρώτος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου, κ. Παντελής Παυλίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αφού πρώτα ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις προθέσεις του να ιδρυθούν τμήματα ιστιοπλοΐας και κανόε-καγιάκ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, παράλληλα, τόσο τον πρώην Πρόεδρο κ. Σπύρο Ερμείδη, όσο και τον Αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Παπαδόπουλο για την σημαντικότατη βοήθεια που έχουν προσφέρει, με τον τελευταίο μάλιστα, να τιμάται με απονομή πλακέτας, βράβευση την οποία έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Αφού παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερα καλαίσθητα βιντεάκια, οι περσινές επιτυχίες των διαφόρων τμημάτων, αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, στον οποίο σήμερα αθλούνται περίπου 450 παιδιά στα τμήματα ποδοσφαίρου, στίβου και ενόργανης γυμναστικής που διαθέτει, βραβεύθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2019, ενώ τελευταίος βραβεύθηκε, ο επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση, ο παλαίμαχος επί 8ετία ποδοσφαιριστής των «γαλάζιων», Γκόραν Πέτκοβιτς.

Στην άκρως επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, οι Βουλευτές κ.κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Σπανάκης και Γιάννης Μπαλάφας (πρώην Υπουργός), ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ασκούνης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας», κ. Ιωάννης Βακαλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άννα Γιαννακού Πάσχου , Ευάγγελος Μπαρμπάκος, Δημήτριος Παπαθανάσης και Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Σύμβουλος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, κ. Στυλιανός Ευστρατίου, πληθώρα εκλεγμένων και επιλαχόντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου μας, καθώς και ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γρίβας.

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ» ΣΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Πίτας του, αλλά κ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Κοπή Πίτας & Βραβεύσεις ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ» ΣΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Πίτας του, αλλά κ Rating: 0
scroll to top