Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: 4-0

Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: 4-0

Ιανουάριος 20, 2020 3:55 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: 4-0

Άνετη νίκη!…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 5 ΔΟΚΑΡΙΑ

ΑΝΕΤΗ νίκη πέτυχε, χθες το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας φιλοξένησε στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», τον ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα Αθλητικό Όμιλο Κωφών, του οποίου επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, εκμεταλλευόμενοι πλήρως το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με δέκα μόλις παίκτες, κυριάρχησαν και στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή επίσκεψη προς την εστία των αντιπάλων τους, στο 4ο λεπτό της συνάντησης, είχαν διπλό δοκάρι!!!.

Στο 22ο λεπτό της συνάντησης, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Θωμάς Κουλικούρδης, έπαθε εξάρθρωση στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού του χεριού και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Δράκο.

Στο 37ο λεπτό της συνάντησης και σε μία ανύποπτη φάση, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Αντώνης Κουρέας, τραυματίστηκε μόνος του στο γόνατο του αριστερού του ποδιού (καθώς αυτό «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο) και τη θέση του, ελλείψει άλλου παίκτη, πήρε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος πραγματοποίησε στη συνέχεια ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις.

Παρά την παρουσία, πλέον, μόνο εννέα παικτών στον αγωνιστικό χώρο από τον Α.Ο. Κωφών, οι γηπεδούχοι κατά το πρώτο ημίχρονο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν δύο ακόμη δοκάρια!…

Και στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή των Καλλιθεατών ήταν εμφανέστατη  και αφού είχαν ένα ακόμη δοκάρι (το 5ο συνολικά),  τελικά, στο 55ο λεπτό πέτυχαν και το πρώτο υπέρ τους τέρμα και μάλιστα με αυτογκόλ, το οποίο σημείωσε, άθελά του, ο Δημήτρης Βιλαδέρης.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο αγώνας απέκτησε εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά, στο 65ο λεπτό της συνάντησης με τον Ιάκωβο, στο 78ο λεπτό με τον Ροϊλίδη και στο 88ο λεπτό με τον Πάτσο, οι «πράσινοι» έδωσαν θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη τους.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Χαλκιάς, Κουλικούρδης (22′ Δράκος), Καρατζάς, Πάτσος, Αχουλιάς, Τσιοβίλης, Φλώρος (56′ Αναλογίδης), Τζάρας, Φράγγος 46′ Σπηλιωτόπουλος), Ιάκωβος (83′ Σπυρόπουλος), Ροϊλίδης.

Στον πάγκο: Ψαρράς, Λέκκας, Αργυρόπουλος.

Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: Κουρέας, Ανδρικόπουλος, Αμοιρίδης, Κωνσταντινίδης, Κικκινου, Χιόνης, Γκοτζαμάνης, Δ. Βιλαδέρης, Τσούτης, Ι. Βιλαδέρης.

Με τη νίκη τους αυτή,  οι Καλλιθεάτες πήραν για τρίτο συνεχή αγώνα θετικό αποτέλεσμα, έφτασαν τους 12 βαθμούς και βρίσκονται πλέον στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, ισόβαθμοι με τον Πανθησειακό και τον Φωστήρα Καισαριανής.

Την επόμενη αγωνιστική (17η), θα φιλοξενηθούν, νωρίς το πρωί (09:00) της προσεχούς Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 και στο γήπεδο της Κυψέλης, από τον Αθλητικό Όμιλο Πέρα Κλουμπ.

* Στους δύο προαναφερόμενους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές, ευχόμαστε ολόψυχα, ταχεία ανάρρωση.

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: 4-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: 4-0 Άνετη νίκη!... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 5 ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΝΕΤΗ νίκη πέτυχε, χθες το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρ Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: 4-0 Άνετη νίκη!... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 5 ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΝΕΤΗ νίκη πέτυχε, χθες το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρ Rating: 0
scroll to top