Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » AHEPA PALAIO FALIRO – ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

AHEPA PALAIO FALIRO – ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεκέμβριος 12, 2019 11:19 πμ A+ / A-

AHEPA PALAIO FALIRO – ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλυτα επιτυχημένη η 2η κοινή εκδήλωση

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΕ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και η δεύτερη κοινή εκδήλωση του AHEPA Palaio Faliro Chapter HJ38 – Phalereus και της Εστίας Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα της Ahepa Hellas.

Η εκδήλωση είχε σαν θέμα «Η Συμβολή των Ελλήνων Ευεργετών της Διασποράς στην Ανάπτυξη της χώρας» και πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος Εστία Νέας Σμύρνης, το απόγευμα της προπερασμένης Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019, με βασικούς ομιλητές, την Καθηγήτρια Κα Ισμήνη Κριάρη, Πρύτανις Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και τον κ. Χρίστο Απ. Λαδιά, πρώην Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γερουσιαστής της Πολιτείας Rhode Island των Η.Π.Α., κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Αντικυβερνήτης Ahepa Hellas, κ. Κώστας Βαρσάμης και ο Πρόεδρος AHEPA Palaio Faliro Chapter HJ38 – Phalereus, κ. Αργύρης Τσουνάκης.   

Παρέστησαν ο ομογενής Πολιτικός από τον Καναδά, mr. Gerry Sklavounos, ο Βουλευτής Χίου, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Δρ. Σπυρίδων Καμαλάκης, η Πρόεδρος των Athinaides Daughters of Penelope, Κα Ρένα Βασιλάκη και η Πρόεδρος των φίλων του Συλλόγου «Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού Παλαιού Φαλήρου», Κα Ευαγγελία Κολυβά.

Στην διοργάνωση της εκδήλωσης, είχαν ενεργό ρόλο και οι δύο Καλλιθεώτες μέλη του συγκεκριμένου τμήματος της AHEPA, ο Διευθυντής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Κωνσταντίνος Γρίβας και το μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Οδυσσέας Γρίβας.

 

 

 

AHEPA PALAIO FALIRO – ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Reviewed by on . AHEPA PALAIO FALIRO - ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Απόλυτα επιτυχημένη η 2η κοινή εκδήλωση ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ μεγάλη ε AHEPA PALAIO FALIRO - ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Απόλυτα επιτυχημένη η 2η κοινή εκδήλωση ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ μεγάλη ε Rating: 0
scroll to top