Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεκέμβριος 19, 2019 2:11 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες

ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»

ΥΠΕΡΟΧΕΣ Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ποιήματα ακούστηκαν, χθες το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019, στον ιστορικό Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών (Δημοσθένους 117).

Εκεί και στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του επιβλητικού Μεγάρου του Συλλόγου, στην είσοδο του οποίου δεσπόζει πλέον στολισμένο και εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, τα μέλη του Μουσικού Ομίλου Καλλιθέας «η Αρμονία» (τα περισσότερα εκ των οποίων μπορεί να μην έχουν αντικρίσει ποτέ το φως της ημέρας καθώς είναι τυφλά, αλλά «βλέπουν» με τα μάτια της ψυχής τους), ερμήνευσαν εξαίσια και υπό τη διεύθυνση του κ. Γιώργου Σακκογιάννη, πληθώρα Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών  απ’ όλο τον κόσμο, ενώ απήγγειλαν καθόλα άψογα και επίκαιρα ποιήματα.

Την παρουσίαση της εκπληκτικής αυτής μουσικής εκδήλωσης έκανε η ηθοποιός Κα Μαρία Νικητοπούλου, η οποία, στην προσφώνησή της, αφού πρώτα παρουσίασε τους επίσημους καλεσμένους  (ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε και τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, ο οποίος παρέστη για λίγη ώρα, καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών, κ. Νικηφόρο Νευράκη), αναφέρθηκε, εν συντομία, στο ιστορικό του Μουσικού Ομίλου Καλλιθέας «η Αρμονία», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, στο πρόσωπο του παρόντα Προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, κ. Γεωργίου Λεύκαρου και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική φιλοξενία της όλης εκδήλωσης, η οποία συνέπεσε με την 87η επέτειο από τα εγκαίνια των Ιατρείων, των μαθητικών συσσιτίων, καθώς και του γυμναστηρίου του Συλλόγου από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 1932.

Ολόκληρη την προσφώνηση της εξαίρετης ηθοποιού, μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολούθως και για μία και πλέον ώρα, η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, «πλημμύρισε» από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και απαγγελίες ποιημάτων από τα μέλη του Ομίλου, τα οποία προσέφεραν πλουσιοπάροχα στους πολυπληθείς παριστάμενους, μοναδικές στιγμές συγκίνησης και ψυχικής αγαλλίασης, βάζοντάς τους πλήρως σε εορταστικό κλίμα.

Ήταν ο καλύτερος πιστεύουμε τρόπος για να «κλείσουν» οι πολυποίκιλες και άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε κατά τον τρέχον έτος ο ιστορικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, ο Σύλλογος συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο Σύλλογος της προαγωγής και παραγωγής Πολιτισμού.

Παρακάτω, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις εκπληκτικές αποδώσεις Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, καθώς και ενός επίκαιρου ποιήματος, από τα μέλη του Μουσικού Ομίλου Καλλιθέας «η Αρμονία».

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» ΥΠΕΡΟΧΕΣ Χριστουγεννιάτικες ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Υπέροχες Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» ΥΠΕΡΟΧΕΣ Χριστουγεννιάτικες Rating: 0
scroll to top