Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 11, 2019 10:34 πμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πήγαν Θέατρο!…

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΕΞΗΝΤΑ γονείς ανταποκρίθηκαν τελικά στο κάλεσμα – προτροπή του Προεδρείου της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, «πάμε Θέατρο;» και όλοι μαζί παρακολούθησαν, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019 και στο Θέατρο Δανδουλάκη (Αγίου Μελετίου 61Α, Κυψέλη), την θεατρική παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές», το θρυλικό αριστούργημα της Άγκαθα Κρίστι.

Για τρεις περίπου ώρες, όλοι οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ερμηνείες των πασίγνωστων ηθοποιών (Κάτια Δανδουλάκη, Δάνος Κατρανίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μάρω Κοντού, Τάσος Χαλκιάς, Ταμίλα ΚουλίεβαΤάνια Τρύπη, Τάκης Παπαματθαίου και Έρρικα Μπίγιου), να διασκεδάσουν, να γελάσουν και στο τέλος της παράστασης, να φωτογραφηθούν ακόμη μαζί τους.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες την ιδιαίτερα δραστήρια Ένωση, μέσω σχετικής ανάρτησης που έκανε στο μέσο κοινωνικής της δικτύωσης (facebook), η Πρόεδρος Κα Ευσεβία Κοσμίδου, αφού πρώτα ευχαριστούν τους 60 γονείς που παραβρέθηκαν, υπόσχονται περισσότερες θεατρικές παραστάσεις!…

Ολόκληρη η σχετική ανάρτηση της Κας Ευσεβίας Κοσμίδου, έχει ως ακολούθως:

«Η ανάμειξη στην ιστορία του διάσημου Ηρακλή Πουαρό, η γοητευτική πλοκή, η γεμάτη μυστήριο και ανατροπές, οι χαρακτήρες και η μεταξύ τους διασύνδεση, τα σκηνικά, τα κουστούμια και οι υπέροχες ερμηνείες που μας εντυπωσίασαν, μας συγκίνησαν και μας γοήτευσαν στη σκηνή του Θεάτρου Δανδουλάκη.

Εκπληκτική η απόδοση του πασίγνωστου μυθιστορήματος σε θεατρικό έργο.

Φοβερή και η παρέα μας σήμερα στο θέατρο Δανδουλάκη.

Ευχαριστούμε τους 60 γονείς που ήταν μαζί μας σήμερα και υποσχόμαστε περισσότερες θεατρικές παραστάσεις από την Ένωση Συλλόγων και Κηδεμόνων Καλλιθέας!».

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πήγαν Θέατρο!... ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΗΝΤΑ γονείς ανταποκρίθη ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πήγαν Θέατρο!... ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΗΝΤΑ γονείς ανταποκρίθη Rating: 0
scroll to top