Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 23, 2019 12:03 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κινήσεις Αγάπης και επίσκεψη Ανθρωπιάς

ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΕ Κινήσεις Αγάπης και επίσκεψη Ανθρωπιάς, προέβησαν, ως είθισται κατά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι Διοικήσεις των δύο αγαπημένων μας ποδοσφαιρικών σωματείων, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας και του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί πλέον της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία από τις δύο Διοικήσεις, αποτελούμενη από τον κοινό Πρόεδρό τους κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο και τον Ταμία του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κ. Μάρκο Πετρούτση, αρχικά παρέστη σε Φιλανθρωπικό Τουρνουά του σωματείου Α.Ο. Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και παρέδωσε μεγάλο τμήμα από τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, έπειτα από κοινό κάλεσμα των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο προαναφερόμενων Καλλιθεάτικων ποδοσφαιρικών σωματείων προς τα μέλη τους.

Ακολούθως, η ίδια αντιπροσωπεία μετέβη στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών Καλλιθέας, εκεί όπου παρέδωσαν επίσης πλούσια ποσότητα ιματισμού και τροφίμων, στον σεμνό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Καρβούνη, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την συγκινητική αυτή ενέργειά τους.

Μετά, λοιπόν, την προπέρσινη παρουσία πολυπληθούς αντιπροσωπείας στον Ενοριακό Παιδικό Σταθμό «Κρυσταλίτσα», το οποίο λειτουργεί με μέριμνα και ευθύνη των Ιερέων του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, όπου προσφέρθηκε πληθώρα δώρων και παιχνιδιών, την περσινή παρουσία τριμελούς αντιπροσωπείας στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, όπου προσφέρθηκαν στον Διευθυντή του κ. Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο, δωροεπιταγές μεγάλης χρηματικής αξίας από γνωστό Υπερμάρκετ της πόλης μας, φέτος, οι ιθύνοντες τους δύο Συλλόγους, διακρινόμενοι πάντα από αισθήματα ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας, αποφάσισαν να συνδυάσουν, το… τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή, αφενός μεν τη συμμετοχή τμημάτων Υποδομών τους σε ποδοσφαιρικό Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Δάφνης Παλαιού Φαλήρου σήμερα το πρωί, αφετέρου δε, να γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ιματισμού, τα οποία μοιράστηκαν και προσφέρθηκαν τόσο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όσο και στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών, Καλλιθέας, για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο φιλανθρωπικό σωματείο «Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου» και στεγάζονταν μέχρι πριν από δύο χρόνια στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων του παλαιού Ιερού Ναού των Τζιτζιφιών.

Τα μέλη των δύο Διοικήσεων του Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας και του  Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας, ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και συγκινημένοι από την εντυπωσιακή συμμετοχή των μελών των δύο σωματείων, με σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους και τη συγκέντρωση ικανοποιητικότατης ποσότητας σε τρόφιμα και είδη ιματισμού για διάθεσή τους προς τους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες, χρειάζονται, το λιγότερο, αγάπη και ενδιαφέρον.

Να εκφράσουμε και εμείς τα θερμά μας συγχαρητήρια, τόσο προς τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο αγαπημένων μας ποδοσφαιρικών σωματείων, όσο και προς όλα τα ανώνυμα μέλη, ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιρίστριες, γονείς, κηδεμόνες και φίλους, τόσο του Φοίνικα Καλλιθέας, όσο και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, τα οποία, από το υστέρημά τους, φρόντισαν έτσι ώστε να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και αυτή η άξια πραγματικά κάθε επαίνου κίνηση αγάπης και φιλανθρωπίας.

Και του χρόνου!!!

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κινήσεις Αγάπης και επίσκεψη Ανθρωπιάς ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κινήσεις Αγάπης και επίσκεψη Ανθρωπιάς ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ Rating: 0
scroll to top