Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 17, 2019 12:40 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2η συνεχόμενη νίκη!…

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ, ΜΕ 2-0

ΤΗ δεύτερη νίκη της (και μάλιστα συνεχόμενη) στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Στην πρώτη τους μετακίνηση εκτός Αττικής και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της Κατηγορίας, οι «πράσινοι» κορίτσαροι φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019 από τον Περσέα Σύρου στην Ερμούπολη, του οποίου επιβλήθηκαν με 2-0.

Ο αγώνας διεξήχθη σε άριστο κλίμα και τα τέρματα για τις Καλλιθεάτισσες σημείωσε η Κίσσα, στο 38ο και στο 63ο λεπτό της συνάντησης αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενες καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους της τοπικής ομάδας, καθώς χειροκρότησαν πρώτες εκείνες, το κοινό που παραβρέθηκε στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ (Θ. Καραγιάννης ): Κομνά – Παναγιωτοπούλου, Ρούσσου, Φ. Καπέλλα, Μπουντούρη, Καρέτσου, Χ.-Α. Καπέλλα, Πλεξίδα, Κολοκάθη, Μπούμπα.

Αγωνίστηκαν και οι Ρουσσουνέλου, Χαλαβαζή και Καλλιμούκου, ενώ στον πάγκο έμειναν η Μαλάνου και η Παπαδημάτου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Μοσχονησιώτης): Συρίγου, Βρεττάρου, Οτεμπέρι, Τολιάκη, Λούπα, Γιαννακούλη, Κίσσα, Προεστού, Matrisi (86′ Kukic), Hroni, Μητροβγένη.

Δεν αγωνίστηκαν οι Κόκκοτου, Καλαντζή, Μοιρώτσου, Κλεισιάρη και Χαραλαμπίδου.

Της… εξόρμησης στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, ηγήθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος, εντυπωσιασμένος από την άριστη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της αποστολής, με σχετική ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) της ομάδας, ευχαρίστησε θερμά την αντίπαλη ομάδα, αναρτώντας σχετικά τα παρακάτω: «Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου μας, να ευχαριστήσουμε πολύ την ομάδα του ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ για την υπέροχη φιλοξενία τους. Πραγματικά ήταν μοναδική, ανεξάρτητα από το νικηφόρο για μας αποτέλεσμα. Ελπίζουμε και εμείς να φανούμε αντάξιοι οικοδεσπότες, αν και αγωνιζόμαστε σε άλλο Δήμο. Τους ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία».

Την επόμενη αγωνιστική (), οι παίκτριες του Γιάννη Μοσχονησιώτη θα φιλοξενηθούν, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, από τον Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων, στο ομώνυμο δημοτικό γήπεδο.

** Η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019 και στο γήπεδο Ελληνικού, από τον Αθλητικό Όμιλο Παγκρατίου, από τον οποίο γνώρισε βαριά ήττα με 6-0.

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2η συνεχόμενη νίκη!... ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ, ΜΕ 2-0 ΤΗ δεύτερη νίκη της (και μάλιστα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2η συνεχόμενη νίκη!... ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ, ΜΕ 2-0 ΤΗ δεύτερη νίκη της (και μάλιστα Rating: 0
scroll to top