Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 5, 2019 10:16 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παρθενική νίκη!…

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΜΕ 4-0

ΤΗΝ παρθενική της νίκη στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, πανηγύρισε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019, η γυναικεία ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Κατηγορίας, οι Καλλιθεάτισσες φιλοξένησαν στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», τον Ακράτητο, του οποίου επιβλήθηκαν με 4-0.

Τα τέρματα για τους  κορίτσαρους του Γιάννη Μοσχονησιώτη πέτυχαν η Αθανασία Λούπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η Ελευθερία Κίσσα, η Clara Matrisi και η Χριστίνα Ιωαννίδου.

Η ομάδα αγωνίστηκε με τις Συρίγου, Βρεττάρου (82’ Κόκκοτου), Οτεμπέρη (81’ Κλεισιάρη), Τολιάκη, Λούπα, Γιαννακούλη, Κίσσα, Προεστού, Matrisi, Hroni (69’ Ιωαννίδου) και Kikic (82’ Κλεισιάρη), ενώ στον πάγκο έμειναν η Καλαντζή και η Μοιρώτσου.

Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι «πράσινες» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν, την μεθεπόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από τον Περσέα Σύρου, στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παρθενική νίκη!... ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΜΕ 4-0 ΤΗΝ παρθενική της νίκη στο Πρωτάθλημα της Γ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παρθενική νίκη!... ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΜΕ 4-0 ΤΗΝ παρθενική της νίκη στο Πρωτάθλημα της Γ Rating: 0
scroll to top