Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Νοέμβριος 21, 2019 11:43 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Εντυπωσιακή Επίδειξη Μόδας

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ

ΜΙΑ εντυπωσιακή εκδήλωση επίδειξης μόδας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι όσοι τυχεροί και όσες τυχερές παρέστησαν, χθες το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019, στον ιστορικό Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών.

Εκεί και στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του επιβλητικού Μεγάρου του Συλλόγου, που δεσπόζει επί της οδού Δημοσθένους 117, έξι πανέμορφα μοντέλα (τέσσερις καλλίγραμμες κοπέλες και δύο υπέροχοι νέοι), έκλεψαν τις εντυπώσεις με τον τρόπο που παρουσίασαν εκπληκτικά είδη ρουχισμού αλλά και οπτικών των καταστημάτων που συμμετείχαν στην επίδειξη, ενώ τα φλας των κινητών και των φωτογραφικών μηχανών πήραν κυριολεκτικά φωτιά από το σύνολο των παρευρισκομένων, οι οποίοι ήθελαν να απαθανατίσουν, αφενός μεν τις υπέροχες δημιουργίες, αφετέρου δε τα θεσπέσια μοντέλα.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε από βήματος η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, Κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου, ενώ την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης έκανε το επίσης μέλος του Συλλόγου, κ. Αλέξανδρος Καρατζάς.

Η Κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου.

Ο κ. Αλέξανδρος Καρατζάς.

Για δύο και πλέον ώρες, τα έξι πανέμορφα μοντέλα Γιάννα, η Τζώρτζια, η Τάνια, η Δήμητρα, ο Σπύρος και ο Χάρης), υπό τα μουσικά ακούσματα πασίγνωστων ξένων επιτυχιών των 70’s και των 80’s και σε επιμέλεια του Αντώνη Ρούντα από το Studio Paris, παρουσίασαν εκπληκτικές δημιουργίες από τα καταστήματα ΜΥΛΩΝΑΣ – ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ (δερμάτινα και γούνες – Σαπφούς 114, Καλλιθέα), FOLLIA (βραδινά και νυφικά –  Δημητρακοπούλου 93Β & Ελευθερίου Βενιζέλου, Καλλιθέα), ΑΡΡΕΝ – GROUPPO CHRISTIANO (ανδρικά – Ελευθερίου Βενιζέλου 92, Καλλιθέα), OCCHIO – ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (οπτικά – Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη) και ZIBELINE (γυναικεία ένδυση – Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 24, Νέα Σμύρνη), εισπράττοντας στο τέλος, το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των εντυπωσιασμένων μελών και φίλων του Συλλόγου που παρέστησαν στην επίδειξη.

Όπως προαναφέραμε, στην μαγευτική αυτή επίδειξη μόδας παραβρέθηκε πληθώρα μελών και φίλων του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε την Διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, Κα Εύα Παπαδάτου και τη Δημοτική Σύμβουλο Καλλιθέας και Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

Αξίζει να τονιστεί εδώ το γεγονός, ότι η όλη εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την χορήγηση Δεμάτων Αγάπης από τον Σύλλογο – συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους χρήζοντας βοηθείας συνανθρώπους μας, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Χορηγοί των πλούσιων εδεσμάτων που προσφέρθηκαν, ήταν τα Ζαχαροπλαστεία ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ, BELLE VUEDIVAN και MAXIM, ενώ χορηγοί των δώρων που κληρώθηκαν μετά την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε, ήταν όλοι οι εκθέτες μόδας, καθώς και τα κέντρα ομορφιάς NEW DAY.  

Μετά το τέλος της επίδειξης, ακολούθησε χορός με τραγούδια των 60’s, σε επιμέλεια του Αντώνη Βεντούρη.

Συγχαρητήρια πολλά προς το σύνολο των συμμετασχόντων στην μαγευτική αυτή επίδειξη μόδας, η οποία θα μείνει σίγουρα αξέχαστη σε όλους όσους τυχερούς και τυχερές την απόλαυσαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Εντυπωσιακή Επίδειξη Μόδας ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΑ εντυπωσιακή εκδήλωση επίδειξης μόδας, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Εντυπωσιακή Επίδειξη Μόδας ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΑ εντυπωσιακή εκδήλωση επίδειξης μόδας, Rating: 0
scroll to top