Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 11, 2019 2:24 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ταξίδεψαν ως την άκρη του ονείρου!…

 ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ»

 ΩΣ την άκρη του ονείρου, ταξίδεψαν, χθες το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» (Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας).

Εκεί και παρά τον βροχερό καιρό και την ταυτόχρονη διεξαγωγή του 37ου αυθεντικού Μαραθώνιου στους δρόμους της πρωτεύουσας, συνολικά 75 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης για την παρακολούθηση της εκπληκτικής παιδικής θεατρικής παράστασης, υπό τον τίτλο «Ως την άκρη του ονείρου», σε σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη.

Ο εξαίρετος ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, μαζί με τους επίσης εξαίρετους ηθοποιούς Νέλλη Γκίνη, Νικόλα Μπράβο, Τζερόμ Καλούτα, Έλενα Δελακούρα, Παύλο Εμμανουηλίδη, Ελένη Καρβέλη, Νίκο Παρασκευόπουλο, Έλενα Παπαδημητρίου, Ευγενία Μανούσου και Φώτη Λάμαρη, συνεπήραν τους πολυπληθείς παριστάμενους και τους διηγήθηκαν την ιστορία της μικρής Πετρίνας, η οποία με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκίνησε ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, όπου διατηρώντας την αισιοδοξία και την πίστη της, συνάντησε τελικά τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα και την καλοσύνη.

Οι μουσικές συνθέσεις του αξέχαστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αποδόθηκαν ζωντανά επί σκηνής με άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, λαούτο, κιθάρες, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, ντιτζεριντού, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά, που ενθουσίασαν, κυριολεκτικά, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι στο τέλος της παράστασης, αντάμειψαν το σύνολο των πρωταγωνιστών της θεσπέσιας αυτής παιδικής θεατρικής παράστασης, με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ταξίδεψαν ως την άκρη του ονείρου!...  ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ»  ΩΣ την άκρ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ταξίδεψαν ως την άκρη του ονείρου!...  ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ»  ΩΣ την άκρ Rating: 0
scroll to top