Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οκτώβριος 16, 2019 2:45 μμ A+ / A-

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία ήττα και μία ισοπαλία

ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10

ΜΙΑ βαρύτατη ήττα και μία ισοπαλία, περιελάμβανε το μενού των αποτελεσμάτων  των αγώνων που έδωσαν ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέας αντίστοιχα, στα Πρωταθλήματα που συμμετέχουν, κατά την περασμένη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: 0-7

Στον πρώτο χρονικά αγώνα και για την αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, το πρωί της Κυριακής και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Γυμναστικό Σύλλογο Καισαριανής, από τον οποίο γνώρισαν βαρύτατη ήττα με 7-0.

Τα τέρματα για τους Καισαριανιώτες σημείωσαν οι Μαστρογιάννης (10′), Γεωργίου (17′, 27′ και 32′) και Χατζηστεφάνου (37′, 39′, 63′).

Στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία που σημείωσαν σε όλο τον αγώνα οι γηπεδούχοι, στο 55ο λεπτό, είχαν δοκάρι με τον Τσιοβίλη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Καπράλος): Χαλκιάς, Δράκος (52′ Αναλογίδης), Τζάρας, Αναστασόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Μοσχονησιώτης, Τσιφρήκας (71′ Φιλιππίδης), Λώλος (46′ Σουμπαλίκας), Φλώρος (64′ Ροϊλίδης), Τσιοβίλης, Μακρής.

Στον πάγκο: Χρούσης, Πατσός,  Καρατζάς.

Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Κοκκώνης, Καραμπούλης, Μπιμάι, Χιώτης, Αϊβάζης (64′ Ρωμανάς), Οικονομόπουλος (52′ Σοφός), Μαλλίδης, Μαστρογιάννης, Γεωργίου (52′ Μαραγκάκης, Χατζηστεφάνου (64′ Γ. Μαρδάκης), Α. Μαρδάκης.

Στον πάγκο: Σανιανός, Κρασσάς.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι παίκτες του Γιάννη Καπράλου θα φιλοξενηθούν το απόγευμα (16:00) του προσεχούς Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 και στο γήπεδο Καλαμακίου, από τη Νίκη Αλίμου.

 

 

 

 

Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-2

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια είχε η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, οι Καλλιθεάτες φιλοξενήθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής (16:00) στο γήπεδο Ταύρου Α’  «Σπύρος Γιαλαμπίδης», από τον τοπικό Φωστήρα, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη προηγήθηκαν δύο φορές σκορ, στο 37′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Στούπη και στο 74ο λεπτό με τον Μαρουκάκη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δις, πρώτα στο 63′ με τον Μπερνιδάκη και έπειτα με τον Κουλούρη, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 82′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Μακρυγιάννης των φιλοξενουμένων.

Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ (Θ. Γεωργούλης): Χατζηεμμανουήλ, Καλλιμούκος (Κουλούρης), Πανάκης, Μπισμπίδης, Αλεξίου, Μαρίνου, Πίσσας, Αργκιλέσι (Ασημάκης), Μπερνιδάκης, Ηλιάδης, Παληγεωργός (Πετριτάι).

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός,  Καλύβας, Ντρούργκας (81′ Μουρελάτος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας (69′ Καλτσάς), Βασιλειάδης (61′ Καλημέρης), Μακρυγιάννης, Μαρουκάκης.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι Καλλιθεάτες θα φιλοξενήσουν στις 12:30 το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 και στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της πόλης, τον Αθλητικό Σύλλογο Άνω Μέρα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Reviewed by on . ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μία ήττα και μία ισοπαλία ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10 ΜΙΑ βαρύτατη ήττα και μία ισοπαλία, περιελάμβα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μία ήττα και μία ισοπαλία ΓΙΑ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10 ΜΙΑ βαρύτατη ήττα και μία ισοπαλία, περιελάμβα Rating: 0
scroll to top