Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οκτώβριος 7, 2019 9:27 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησαν και οι δύο

ΚΑΙ Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Ο Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΝΙΚΗΣΑΝ, τόσο ο Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας, όσο και ο Γ.Σ. Καλλιθέα, στα Πρωταθλήματα που μετέχουν χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Α.Π.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξενήθηκε στις 10 το πρωί από τον Α.Π.Ο. Κρόνος Αιγάλεω στο γήπεδο της Κυψέλης, του οποίου επιβλήθηκε με 3-2, με μεγάλη ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι, πρώτα με τον Καραμπίκα στο 19ο λεπτό της συνάντησης και ακολούθως με τον Γρηγορίου στο αμέσως επόμενο λεπτό (20ό), πήραν «αέρα» δύο τερμάτων και φάνηκε πως «καθάρισαν» από νωρίς τον αγώνα.

Οι παίκτες του Γιάννη Καπράλου όμως, με τέρματα που σημείωσαν οι Σπηλιωτόπουλος (27ο), Ερζουμπουλίδης (57ο) και Μοσχονησιώτης (83ο), πέτυχαν την σπουδαία ανατροπή και στο τέλος πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο της νέας περιόδου.

Α.Π.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Θ. Ταμπάς):  Ζήσης, Γκάνιας, Samaraj, Καλύβας, Καραμπίκας, Παπανικολάου (61’ Καραχάλιος), Μπουτεράκος (46’ Στεφανόπουλος), Solis, Κοσμάς (80’ Γιαλοψός), Κάγκας, Γρηγορίου (75’ Χαμχούγιας).

Στον πάγκο: Μπαλτσαβιάς,  Παγουνάς, Κωστούλας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Καπράλος): Χαλκιάς, Δράκος, Αναλογίδης, Αναστασόπουλος, Τσιφρήκας, Μοσχονησιώτης, Μακρής (70’ Σουμπαλίκας), Τζάρας, Σπηλιωτόπουλος, Τσιοβίλης (88’ Νίτσας), Ροϊλίδης (46’ Ερζουμπουλίδης).

Στον πάγκο: Ιάκωβος, Καρατζάς, Φλώρος.

Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Γ.Σ. Καισαριανής.

 

 

 

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Ο.Φ. ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: 4-0

Το απόλυτο των νικών διατήρησε ο Γ.Σ. Καλλιθέα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας φιλοξένησαν χθες στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019 και στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της πόλης μας, τον Ο.Φ. Ερμή Κορυδαλλού, τον οποίο συνέτριψαν με 4-0.

Τα τέρματα για τους παίκτες του Νίκου Παντέλη σημείωσαν οι Μακρυγιάννης (33ο), Κρητικός (44ο), Μαρουκάκης (54ο) και Στούπης (86ο) και έτσι βρίσκονται στην 1η θέση μαζί με τον Άγιο Ιερόθεο, ο οποίος έχει επίσης το απόλυτο των νικών.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (67’ Μουρελάτος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας (79’ Καλημέρης), Βασιλειάδης, Μακρυγιάννης (73’ Γκρόσιος), Μαρουκάκης (88’ Αγάθης).

Α.Ε. ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Δ. Καλύκας): Μπότος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλιακούδας, Λαζάκης, Καραγιάννης (62’ Λαγκαδίτης), Τζανιδάκης, Κιούκου (46’ Θεοδωρόπουλος), Τσαουρδάς (46’ Σκόνδρας), Βύρης, Νταλάκος (80’ Μακαρωνάς).

Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι «γαλάζιοι» θα φιλοξενηθούν στις 16:00 της προσεχούς Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019 και στο γήπεδο Ταύρου Α’ «Σπ. Γιαλαμπίδης», από τον Φωστήρα Αθηνών.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκησαν και οι δύο ΚΑΙ Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Ο Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ, τόσο ο Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας, όσο και ο Γ.Σ. Καλλι ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκησαν και οι δύο ΚΑΙ Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Ο Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΝ, τόσο ο Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας, όσο και ο Γ.Σ. Καλλι Rating: 0
scroll to top