Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

Σεπτέμβριος 8, 2019 10:28 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

Με λαμπρότητα και ευλάβεια

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ και ευλάβεια, εορτάστηκε και φέτος, το Γενέθλιον της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Ελεούσης στην Καλλιθέα.

Χθες το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019, εκατοντάδες ήταν οι πιστοί οι οποίοι παρέστησαν στον παλαιότερο Ιερό Ναό της πόλης μας, για να συμμετάσχουν στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της Παναγίας μας και να ανάψουν, συνάμα, ένα κεράκι στη Χάρη Της.

Η Ιερή Εικόνα της Γεννήσεως της Παναγίας μας.

Σήμερα νωρίς το πρωί, τελέστηκε ο Όρθρος της Εορτής και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, σήμερα το απόγευμα στις 19:30, τελέστηκε ο Μεθεόρτιος Εσπερινός, ενώ πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το εορταστικό διήμερο με την περιφορά της Ιερής Εικόνας στους δρόμους της Ενορίας (Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου/Θησέως, Υψηλάντου, Ζερβού, Λασκαρίδου, Σπάρτης, λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου/Θησέως και επιστροφή στον Ιερό Ναό), υπό τους χαρμόσυνους ήχους των μελών της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας.

Απόδοση τιμών στην Ιερή Εικόνα της Παναγίας από τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας.

Μικρό απόσπασμα από την έναρξη της περιφοράς της Ιερής Εικόνας στους δρόμους της Ενορίας.

Στην αποψινή περιφορά παρέστησαν, για πολλοστή φορά, πάρα πολλοί πιστοί συνδημότες μας, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε πληθώρα Αντιδημάρχων, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, καθώς και εν ενεργεία και επιλαχόντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων.

Κατά το εορταστικό διήμερο, λειτούργησε φυσικά και εμποροπανήγυρη πέριξ του Ιερού Προσκυνήματος

Χρόνια Πολλά.

 

 

 

 

 

 

ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ Με λαμπρότητα και ευλάβεια ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ και ευλάβεια, εορτάστη ΙΕΡΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ Με λαμπρότητα και ευλάβεια ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΗΜΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ και ευλάβεια, εορτάστη Rating: 0
scroll to top