Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 1, 2019 12:27 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με κάθε επισημότητα

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΜΕ κάθε επισημότητα και παρουσία μεγάλου πλήθους συνδημοτών μας, πραγματοποιήθηκε, προχθές το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019 και στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου», η τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, καθώς και των μελών Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου μας για τη νέα Δημοτική περίοδο 2019-2023.

Την Θρησκευτική Ορκωμοσία του Δημάρχου, καθώς και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, τέλεσε ο Άγιος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Σεβασμιότατος Επίσκοπος Θεσπιών, π. Συμεών Βολιώτης, συνεπικουρούμενος από Αρχιμανδρίτες των Ιερών Ναών Αγίων Πάντων, Αγίου Νικολάου και Μεταμόρφωσης του Σωτήρος της πόλης μας, ενώ ακολούθως, τελέστηκε η Πολιτική Ορκωμοσία των λοιπών μελών του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων που επέλεξαν αυτό τον τρόπο ορκωμοσίας.

Για τον φίλο και κουμπάρο του Δήμαρχο Καλλιθέας, μίλησε ο Υφυπουργός  Ανάπτυξης & Επενδύσεων αρμόδιος για  Βιομηχανία & Εμπόριο, κ. Νίκος  Παπαθανάσης, ο οποίος υπενθύμισε στους παριστάμενους ότι όταν ήταν ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2002, ο νυν Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ εμφανώς συγκινημένος είδε και τον αδερφό του κ. Δημήτρη Παπαθανάση να ορκίζεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος.

Αμέσως μετά, σύντομη ομιλία – χαιρετισμό προς τους πολυπληθείς παριστάμενους συνδημότες μας απηύθυνε και ο επανεκλεγείς Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Άγιε Πρωτοσύγκελε, Σεβαστοί Άγιοι Πατέρες,

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Παλαιού Φαλήρου,

Κυρίες και Κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πολίτες της Καλλιθέας.

Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνει  σήμερα με την παρουσία του ο Υπουργός ο κ. Παπαθανάσης.

Είναι μία συγκινητική στιγμή γιατί είναι εδώ ως Υπουργός, είναι και ως κουμπάρος μου για όσους ξέρουν, ο Νίκος Παπαθανάσης, ο άνθρωπος που χάρις αυτού  κατέβηκα για πρώτη φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Τον ευχαριστώ γιατί είναι μαζί μου σε αυτή την ευχάριστη στιγμή για όλους μας.

Φίλες και φίλοι.

Είμαστε εδώ σε μία ιερή στιγμή για τη Δημοκρατία στην πόλη μας, αλλά και σε μία πολύ σημαντική στιγμή για την πορεία της Καλλιθέας μας στο μέλλον.

Δίνουμε τον όρκο μας δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον και στους πολίτες αυτής της όμορφης και ιστορικής πόλης.

Δηλώνουμε ότι θα δώσουμε τον μεγάλο  αγώνα για να βελτιώσουμε την ζωή στην Καλλιθέα, ανταποκρινόμενοι στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες της, στις πρόσφατες εκλογές».

Ολόκληρη την ομιλία – χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά, με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, όλοι οι νεοεκλεγέντες  Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ανά Δημοτική Παράταξη και σειρά εκλογής, υπέγραψαν, εις διπλούν, το πρακτικό Ορκωμοσίας, με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και των κινητών να παίρνουν «φωτιά» από τους πολυπληθείς παριστάμενους, οι οποίοι ήθελαν να απαθανατίσουν τις μοναδικές αυτές στιγμές που βίωσαν χθες οι νέοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Στην όλη τελετή Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν επίσης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και επιλαχών Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Τάσος Γαϊτάνης, η σύζυγος του Δημάρχου, Κα Έλσα Καΐσογλου με τους δύο μεγαλύτερους από τους τρεις γιους τους, εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας, πάμπολλοι συγγενείς και φίλοι των νεοκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, αλλά και μεγάλο πλήθος συνδημοτών μας, οι οποίοι, όλοι, ευχήθηκαν καλή επιτυχία τόσο στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, όσο και στους νεορκισθέντες Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, κοινός στόχος των οποίων πρέπει να είναι η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του συνόλου των συνδημοτών μας και η ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων στην πόλη μας.

Καλή και δημιουργική θητεία και από εμάς.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με κάθε επισημότητα Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ κάθε επισημότητα και παρουσία μεγάλου πλήθους συνδημοτ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με κάθε επισημότητα Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ κάθε επισημότητα και παρουσία μεγάλου πλήθους συνδημοτ Rating: 0
scroll to top