Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 24, 2019 8:56 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οι «γαλάζιοι» νίκησαν, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν!…

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ στα Πρωταθλήματα που μετέχουν, είχαμε την περασμένη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, για τους «γαλάζιους» και για τους «πράσινους» της πόλης μας.

Α.Ο. ΚΩΦΩΝ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας για τον 2ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκε στις 11 το πρωί και στο γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνος, από τον Αθλητικό Όμιλο Κωφών, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0, με τέρμα που σημείωσε στο 56ο λεπτό του αγώνα, ο Ανδρέας Γεωργιόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι και για όλο το 1ο ημίχρονο, αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, καθώς δεν είχαν τρίτο ποδοσφαιριστή στη σύνθεσή τους που να έχει γεννηθεί το 1999 και μετά, σύμφωνα και με τον ισχύοντα Κανονισμό.

Στο 89ο λεπτό, τραυματίστηκε ο Σωκράτης Πάτσος των φιλοξενουμένων και του συνεστήθη η μετάβασή του στο πλησιέστερο εφημερεύων Νοσοκομείο. Ευχόμαστε ολόψυχα να μην έχει κάτι το σοβαρό και να επανέλθει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους υγιής.

Α.Ο. ΚΩΦΩΝ: Κουρέας, Τσαρουχάς Η., Γόρδιος, Βιλαδέρης, Χάλαρης, Φραγκόπουλος (70’ Κικκίνου), Τσαρουχάς Ν., Βιλαδέρης (89’ Κωνσταντινίδης), Σταμάτης, Σαΐνης (46’ Πετρόπουλος), Γεωργιόπουλος (ο οποίος αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Γιάννης Καπράλος): Χαλκιάς, Τσιφρήκας (81’ Φιλιππίδης), Καρατζάς, Ερζουμπουλίδης, Δράκος, Μοσχονησιώτης, Πάτσος (89’ Νίτσας), Σουμπαλίκας, Τσοβίλης, Ροϊλίδης (57’ Λέκκας), Τζάρας.

Στον πάγκο: Ψαρράς, Ιάκωβος, Μακρής, Χρούσης.

Την 2η αγωνιστική, οι παίκτες του Γιάννη Καπράλου θα φιλοξενήσουν, το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:00, τον Αθλητικό Όμιλο Πέρα Κλουμπ, με τον αγώνα να διεξάγεται στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», καθώς η φυσική έδρα των «πράσινων» της πόλης μας, το γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, δεν διαθέτει σχετική άδεια διεξαγωγής αγώνων…

 

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

Το απόγευμα (16:30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, φιλοξενήθηκαν από τον Ηλυσιακό Αθλητικό Όμιλο στο Δημοτικό Γήπεδο Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης», του οποίου επιβλήθηκαν με 1-0, με τέρμα που σημείωσε στο 40ό λεπτό του αγώνα ο Μαρουκάκης, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ασθενή μεταβίβαση της μπάλας από αμυντικό προς τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 14ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου, σε μία κόντρα με έναν αντίπαλο, τραυματίστηκε ο Σταύρου των φιλοξενουμένων και αντικασταστάθηκε.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κουδούνης): Κοντοπίδης, Γερώνυμος (62′ Κονδύλης), Ρόπας, Ξανθόπουλος, Ηρακλής, Αμανατίδης, Μουκίδης, Σαμιώτης, Ταβάρες, Νομικός (68′ Αποστολόπουλος), Σουλελές.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Ντρούγκας, Βιδάλης, Καλύβας, Κρητικός, Βελέτης Βασιλειάδης (77′ Μουρελάτος), Στούπης, Μαρουκάκης, Σταύρου (14′ λ.τρ. Κώστας), Μακρυγιάννης (67′ Γκρόσιος).

Την επόμενη αγωνιστική, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη θα φιλοξενήσουν, την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 16:00 και στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», την Γυμναστική Ένωση Αγίων Ανάργυρων.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι «γαλάζιοι» νίκησαν, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν!... ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Οι «γαλάζιοι» νίκησαν, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν!... ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, Rating: 0
scroll to top