Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 28, 2019 10:24 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη!…

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019 – 2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολλών παλαιών αλλά και νέων ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε, προχθές το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2019 και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, η επίσημη πρώτη συνάντηση – προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρών του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Τους παλαιούς και νέους ποδοσφαιριστές του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Γενικός Αρχηγός κ. Ανδρέας Τσιφρήκας, καθώς και ο νέος τεχνικός της ομάδας, κ. Γιάννης Καπράλος, οι οποίοι ευχήθηκαν στο σύνολο των ποδοσφαιριστών καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πρωτίστως με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Μετά το πέρας των σύντομων τοποθετήσεων από τους παράγοντες και τον τεχνικό του σωματείου, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την πρώτη τους ελαφριά προπόνηση.

Να ευχηθούμε και εμείς προς τον αγαπημένο μας «πράσινο» σύλλογο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία στο σύνολο των μελών του και με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις.

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη!... ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019 - 2020 ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολλών παλαιών αλλά και νέων ποδοσφα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη!... ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019 - 2020 ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολλών παλαιών αλλά και νέων ποδοσφα Rating: 0
scroll to top