Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΦΑΛΙΔΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΦΑΛΙΔΟΥ

Μάιος 23, 2019 6:58 μμ A+ / A-

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΦΑΛΙΔΟΥ

«Να γίνω η φωνή σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο»

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ», ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Δ. ΚΑΡΝΑΒΟΥ

{ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ μου συμπολίτες,

Μεγάλωσα και ζω στην Καλλιθέα, είμαι Ποντιακής καταγωγής και μεγαλώνω με Αγάπη και Αφοσίωση τον δεκατετράχρονο γιό μου, ανατρέφοντάς τον με Αξίες και Ιδανικά όπως η Αγάπη, η Αλληλεγγύη, ο Σεβασμός, η Ειλικρίνεια, η Τιμιότητα, η Δικαιοσύνη και η Αξιοκρατία.

Αρκετοί από εσάς με γνωρίζετε προσωπικά. Κάποιοι, μ’ έχετε συναντήσει μέσα από την πολυετή ενεργό μου δράση στους Συλλόγους Γονέων όπου συμμετέχω με σκοπό την καλύτερη διαβίωση των παιδιών μας στα σχολεία μας.
Κάποιοι άλλοι, σε δράσεις της Δημοτικής Επιτροπής Αιμοδοσίας ως μέλος αυτής (αιμοδοσίες, λαμπαδηδρομίες κ.α.)
Πολλοί από εσάς μ’ έχετε γνωρίσει μέσα από τις δραστηριότητές μου, ως Εθελόντρια Συντονίστρια στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας και Αλληλεγγύης της πόλης μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, θαλάσσια μπάνια κ.α.)
Παράλληλα, ως μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Καλλιθέας, αγωνίζομαι για τα δικαιώματα που έχουν αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα.
Απόρροια όλων αυτών, είναι η αγάπη και η εκτίμηση που μου δείχνετε, ενώ κάθε φορά που μου απευθύνεστε με το μικρό μου όνομα, νιώθω πως πραγματικά με θεωρείτε Δικό σας Άνθρωπο.
Ως Δικός σας Άνθρωπος λοιπόν, αποφάσισα να κάνω αποδεκτή την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Δήμαρχός μας, κύριος Δημήτρης Κάρναβος – στου οποίου τις ικανότητες να διοικεί το Δήμο μας πιστεύω Απόλυτα – και να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές

Φίλοι μου,

Δεν είμαι Πολιτικός.

Είμαι όμως μια Ενεργή Πολίτης κι ένας Άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, υπερασπιζόμενη Αξίες και Ιδανικά.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση σας, ώστε κρίνοντάς με από τις Πράξεις μου και όχι από… λόγια, να μου δώσετε την ψήφο σας να γίνω η «Φωνή» σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει.

Στόχος μου, να συνεχίσει η Καλλιθέα μας να Αλλάζει προς το καλύτερο, μα πάνω απ’ όλα, να καταφέρουμε να κάνουμε το ΜόνοςΜαζί και το ΕγώΕμείς!.

Με εκτίμηση

Σεφαλίδου Αναστασία (Νατάσσα).

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, «Η Καλλιθέα Αλλάζει».

Η Κα Αναστασία (Νατάσσα) Σεφαλίδου.

Η Κα Αναστασία (Νατάσσα) Σεφαλίδου, είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΦΑΛΙΔΟΥ Reviewed by on . ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΦΑΛΙΔΟΥ «Να γίνω η φωνή σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο» ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ», ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΦΑΛΙΔΟΥ «Να γίνω η φωνή σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο» ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ», ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ Rating: 0
scroll to top