Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεκέμβριος 10, 2018 2:09 μμ A+ / A-

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Πρωτότυπη παρουσίαση των Ανιχνευτών

ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΕΝΑΝ πολύ ωραίο και πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν οι Ανιχνευτές του Σαρωνικού, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 και στο Αμφιθέατρο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου της πόλης μας, στον χώρο του πρώην εργοστασίου ΙΖΟΛΑ, για να παρουσιάσουν το οδοιπορικό τους στην Μεγάλη Ελλάδα, το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο.

Με ζωντανή θεατρική οπτικοακουστική ροή, τα μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδρομή στη νότια Ιταλία και στις ελληνόφωνες περιοχές της, μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες τους με τους πολυπληθείς παριστάμενους, οι οποίοι, στο τέλος της όλης εκδήλωσης, τους αντάμειψαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Μέσω video wall, παρουσιάστηκε πληθώρα φωτογραφικών στιγμιότυπων από τις επισκέψεις των προσκόπων που συμμετείχαν στην εκδρομή, «διανθισμένες» από βιντεάκια, αλλά και έξυπνα θεατρικά, τα οποία προκάλεσαν, όχι μόνο το γέλιο των παρισταμένων, αλλά και συγκίνηση για τον πραγματικά πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν τα όσα είδαν και έμαθαν στα ελληνόφωνα χωριά της νότιας Ιταλίας.

Σε όλους προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα, ενώ στο τέλος της όλης εκδήλωσης, οι βαθμοφόροι των Προσκόπων του Σαρωνικού, τίμησαν με απονομές τιμητικών διπλωμάτων, τους χορηγούς τους.

Και του χρόνου.

  

  

   

            

  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Reviewed by on . ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Πρωτότυπη παρουσίαση των Ανιχνευτών ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΝΑΝ πολύ ωραίο κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Πρωτότυπη παρουσίαση των Ανιχνευτών ΑΠΟ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΝΑΝ πολύ ωραίο κ Rating: 0
scroll to top