Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 18, 2018 11:25 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βεσθένης κ.κ. Θεοκλήτου

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΣΤΟΝ Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως  Σωτήρος  Καλλιθέας, ιερούργησε, σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βρεσθένηςκ. Θεόκλητος, πλαισιωμένος  από τον προϊστάμενο του Ναού, Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Νάκο και τον Ιεροδιάκονο. π. Θωμά, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

Ο κ. Θεόκλητος, κήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή της παραβολής του άφρονος πλουσίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας,  τελέστηκε η Αρτοκλασία για τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων,  προς τιμή των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων  των Ουράνιων Δυνάμεων, που όπως ανέφερε ο π. Ειρηναίος, «είναι ο στρατός του Θεού, ο δικός μας στρατός, γιατί όλοι μας έχουμε τον φύλακα Άγγελό μας».

Παρόντες ήταν ο τέως Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου,  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα  Άννα Γιαννάκου – Πάσχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των «Εν Αθήναις Σεριφίων» προεξέχοντος του Προέδρου του κ. Αντώνη Κουζούπη, καθώς και πολλοί Πολιτευτές.

Προ του Δι’ ευχών, ο π. Ειρηναίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο  για την παρουσία του στο Ναό, καλωσόρισε και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου  των «Εν Αθήναις Σεριφίων»,  τους Πολιτευτές, τον Δήμαρχο Καλλιθέας και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης που παρέστησαν. 

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Ιωάννης Πεφάνης.

  

  

  

  

 

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βεσθένης κ.κ. Θεοκλήτου ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βεσθένης κ.κ. Θεοκλήτου ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, Rating: 0
scroll to top