Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 8, 2018 9:50 πμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2018, ΩΡΑ 10:00, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ»

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, την προσεχή Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στις 10:00 π.μ., στην περικαλλή αίθουσα εκδηλώσεων «Νέα Βηθλεέμ» και με μέριμνα των σεμνών Πατέρων του Ιερού Ναού, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία, με τους πιστούς συνδημότες και συνδημότισσές μας, να καλούνται να διαθέσουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν αίμα για τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Εκεί, θα υπάρχει εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο θα φροντίσει για την καθόλα ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας, ενώ θα προσφερθούν εδέσματα και πορτοκαλάδες προς όλους τους αιμοδότες.

Όσοι και όσες μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε λίγο από το αίμα σας, δεν έχετε παρά να σπεύσετε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας και να συνδράμετε στη συλλογή αίματος, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες των χρηζόντων βοηθείας συνανθρώπων μας.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εθελοντική Αιμοδοσία ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2018, ΩΡΑ 10:00, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Αιμοδοσί ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εθελοντική Αιμοδοσία ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2018, ΩΡΑ 10:00, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Αιμοδοσί Rating: 0
scroll to top