Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ

Οκτώβριος 22, 2018 10:11 πμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ

Πραγματοποιούνται τα Εγκαίνιά του

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10/2018, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 64

ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα αναμένεται σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30, να πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ελπίδα Μάνας, ο οποίος στεγάζεται σε κτήριο επί της οδού Αθηνάς 64.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, όπου χορηγός επικοινωνίας είναι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου η γνωστότατη ερμηνεύτρια Κα Σοφία Βόσσου, για την έμπρακτη συμπαράσταση και αμέριστη αγάπη που έδειξε προς τις ευπαθείς ομάδες του Συλλόγου, ενώ οι ιθύνοντες τον Σύλλογο με προεξέχουσα την Πρόεδρό του Κα Νάντια Αβιτίδου, έχουν φροντίσει έτσι ώστε να υπάρχουν πολλά happenings, με τα οποία θα διασκεδάσουν όλους όσους παραστούν, καθώς και λαχειοφόρος αγορά, με πολλά και πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα γραφεία του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ελπίδα Μάνας.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ Πραγματοποιούνται τα Εγκαίνιά του ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10/2018, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 64 ΜΕ ΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ Πραγματοποιούνται τα Εγκαίνιά του ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10/2018, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 64 ΜΕ ΚΑ Rating: 0
scroll to top