Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 16, 2018 7:10 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ευχαριστήριο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ

Η ΕΝΩΣΗ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας νιώθει ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που κατάφερε να εκπληρώσει την υποχρέωση παράδοσης του πλούσιου συγκεντρωθέντος σχολικού υλικού για τους μαθητές και τις μαθήτριες των περιοχών που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, εκπροσωπώντας όλους τους γονείς της Καλλιθέας.

Ανέλαβε την πρωτοβουλία να συμπαρασταθεί, με το δικό της τρόπο, στις οικογένειες των παιδιών και των συνανθρώπων μας και την προπερασμένη Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, την έφερε εις πέρας, αρχικά με την παράδοση μεγάλου τμήματος του σχολικού υλικού που συγκεντρώθηκε, στους κ.κ. Ευάγγελο Κυπαρίσση και Κατερίνα Ανδρώνη, Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαραθώνα και Εκπρόσωπο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του ίδιου Δήμου αντίστοιχα, για τις ανάγκες πυρόπληκτων μαθητών και μαθητριών Σχολείων της περιοχής και ακολούθως, του υπόλοιπου υλικού, στον Διευθυντή του Λυκείου Νέας Μάκρης, κ. Κυριάκο Κοτσολάκο.

Ευχαριστούμε, όλους τους συλλόγους μας, τους γονείς, τη Δημοτική μας Φιλαρμονική, το Λιμενικό Σώμα και τους δημότες της πόλης μας, που βοήθησαν τα μέγιστα για την υλοποίηση αυτής της δράσης καθώς και τον κ. Αναστάσιο Ράντο με την ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης μας «o Ρεπόρτερ της Καλλιθέας», για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε ως  χορηγός επικοινωνίας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

             Η Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου                              Κωνσταντίνος Γκιολές

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ευχαριστήριο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Η ΕΝΩΣΗ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμό ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ευχαριστήριο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Η ΕΝΩΣΗ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμό Rating: 0
scroll to top