Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

Σεπτέμβριος 5, 2018 1:20 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ορθή Επανάληψη της Ανακοίνωσης

ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΜΕ ειδοποίηση από τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας), ανακοινώνεται η ορθή επανάληψη της πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι), συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης των Σχολών Χορού της.

Σύμφωνα με την ορθή επανάληψη, καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους, είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 13:55 και όχι η 16η Σεπτεμβρίου 2018, όπως αρχικά και λανθασμένα είχε οριστεί.

Ολόκληρη η σχετική ορθή Ανακοίνωση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, η σχετική Αίτηση, καθώς και η απαιτούμενη Υπεύθυνη Δήλωση, ακολουθούν και σε PDF μορφή:

    

ΣΟΧ 1-2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6ΑΛ6ΟΡ5Ω-ΟΝΟ

  

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΠΡΟΣΛΗΨΗ-ΣΧΟΛΕΣ-ΧΟΡΟΥ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΗ.Κ.Ε.Κ. Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ορθή Επανάληψη της Ανακοίνωσης ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ειδοποίηση από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ορθή Επανάληψη της Ανακοίνωσης ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ειδοποίηση από τη Rating: 0
scroll to top