Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Σεπτέμβριος 3, 2018 3:42 μμ A+ / A-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η Γιορτή των Παραγωγών

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΞΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή  2 Σεπτεμβρίου 2018, η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Συλλόγου Καταναλωτών Καλλιθέας “Η Αλληλεγγύη”, όπου υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, προσέφερε στους Δημότες και κατοίκους της πόλης, φρέσκα και εξαίρετα ελληνικά προϊόντα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Εκατοντάδες Καλλιθεατών, έσπευσαν στην παιδική χαρά επί της οδού Δόξης και Δημοτικού Σταδίου, στον λόφο Σικελίας, για  να δουν από κοντά, να συγκρίνουν, να δοκιμάσουν, αλλά και ν’ αγοράσουν τα προϊόντα που διατέθηκαν.

Οι  φορτωμένοι με τις σακούλες των προϊόντων συνδημότες μας, εξέφρασαν και ευχήθηκαν, με τα χαμόγελά τους και την ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους απόλυτη ικανοποίηση, αλλά και με καλά τους λόγια, την ευόδωση αυτής της από κοινού εξαίρετης πρωτοβουλίας κοινωνικής στήριξης του Συλλόγου Καταναλωτών Καλλιθέας “Η Αλληλεγγύη” και του Δήμου μας.

Παρούσες στην επιτυχημένη αυτή Γιορτή των Ελλήνων Παραγωγών, από πλευράς του Δήμου μας, ήταν η χαρισματική και αξιαγάπητη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, καθώς και η γλυκύτατη και δραστήρια Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Ανωνύμου Εταιρείας Καλλιθέας (Δ.Α.Ε.Κ.), Κα Κορίνα Δαμουλιάνου.

Να σημειωθεί εδώ το γεγονός, ότι μετά το τέλος της Γιορτής, οι παραγωγοί διέθεσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η Γιορτή θα επαναλαμβάνεται κάθε πρώτη Κυριακή εκάστου μήνα, με τις δύο επόμενες να είναι προγραμματισμένες για τις 7 Οκτωβρίου 2018 και για τις 4 Νοεμβρίου 2018.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Reviewed by on . ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Η Γιορτή των Παραγωγών ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΞΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή  2 Σεπτεμβρίου 2018, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Η Γιορτή των Παραγωγών ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΞΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή  2 Σεπτεμβρίου 2018, η Rating: 0
scroll to top